Apartman s pogledom na more, vrt, prizemlje, Vir

Vir, Hrvatska – ID 13145
305,000 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 250 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Prodaja apartmana u novogradnji na otoku Viru. Ovo je apartman s pogledom na more.

Ovo je stan u prizemlju zgrade. Raspored prostorija sastoji se od hodnika, 2 spavaće sobe, kupaonice, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te 2 loggie. Neto korisna površina opisanog prostora je 75,75 m2. Stanu pripada i vrt od 80 m2 te jedno parkirno mjesto.

Ukupna neto površina sa svim aneksima iznosi 86,74 m2.

Ova nekretnina udaljena je 250 m od mora i 3 km od centra Vira.

Izgradnja termo blokova od opeke. Toplinska izolacija fasade 10 cm stiropor. Podna obloga se sastoji od pločica. Plastični prozori sa električnim griljama, troslojnim staklom i komarnicima. U stanu postoje 3 klime. Jedna klima je u dnevnom boravku, a druge dvije u spavaćim sobama. U stanu postoji i priključak na dimnjak. Osim toga, ulazna vrata su otporna na provalu i požar.

Predviđeni rok izgradnje i odobrenja objekta je jesen 2023. godine.

Za ovu nekretninu se pretpostavlja energetski certifikat A.

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske. Otok Vir nalazi se na krajnjem sjeverozapadu Zadarske županije. Okružuju ga Virsko more i Povljanski tjesnac te brojni manji zaljevi. S kopnom je povezan mostom.

Razvedenu obalu otoka Vira, dugu 31,43 km, krase brojne plaže, od pješčanih, šljunčanih do šljunčanih, stjenovitih, od napučenih, uređenih plaža s raznolikim sadržajima do intimnih uvala, kao dio netaknute prirode. Plaže otoka Vira, dijelom smještene uz borovu šumu s kristalno čistim morem, čine ovaj otok idealnim mjestom za obiteljski odmor.

Osim za turizam u ljetnim mjesecima, Vir je idealna oaza mira i za obiteljski život zimi. Ima sve potrebne sadržaje: školu, vrtić, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće.

Vir je udaljen 26 km od Zadra i 12 km od najbližeg grada Nina.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
86 m2
Korisna površina
75.75 m2
Terasa
80 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Posao
890 m
Liječnik
450 m
Kafić
1 km
Restoran
310 m
Bar
1 km
Škola/vrtić
590 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00