Apartman sa dva apartmana u prvom redu do mora i prekrasne plaže, otok Vir

Vir, Hrvatska – ID 14002
390,000 €
Područje 108 m2
Izgled 5+1
Pod 2/3
More 25 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se prostrani apartman sa dvije odvojene stambene jedinice, smješten na prvom katu zgrade smještene neposredno uz more i prekrasnu plažu na otoku Viru. Ovaj apartman se može pohvaliti ekskluzivnom lokacijom - samo 25 metara od mora i 2,8 km od centra Vira.

Veća stambena jedinica nudi puno prostora i svjetla. Tlocrtno se sastoji od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, dvije kupaonice i terase od 24 m². Zahvaljujući južnoj orijentaciji, direktno s terase možete uživati u prekrasnom pogledu na more i plažu.

Manja stambena jedinica također je vrlo ugodno i praktično namještena. Sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, jedne spavaće sobe, kupaonice i loggie. Ovaj prostor je orijentiran i na istok i na zapad, čime se pruža jedinstven pogled na Velebit i djelomičan pogled na more i plažu.

Ukupna površina stana je 108,80 m². Stanu pripadaju dva parkirna mjesta i praktično spremište.

Stan je kompletno namješten i odmah useljiv. Zgrada je izgrađena 1998. godine, dok je drugi kat dograđen 2019. godine. Prilazni put i okolno zemljište su uređeni, fasada zgrade je izolirana toplinskom izolacijom od 8 cm.

Stan ima plastičnu stolariju od PVC materijala, podovi su obloženi laminatom i pločicama. Veća jedinica opremljena je s tri klima uređaja, a manja s jednom. Grijanje je na električne mramorne ploče u svakoj sobi.

Zahvaljujući izuzetnom položaju i rasporedu, ova nekretnina odlična je investicija kako za turističko iznajmljivanje, tako i za cjelogodišnji život. Plaža ispred kuće je šljunčana s plitkim morem i pješčanim dnom, što je idealno za obitelji s djecom.

Otok Vir jedno je od najpopularnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Nalazi se na sjeverozapadu Zadarske županije i okružen je Virskim morem i Povljanskim kanalom. S kopnom je povezan mostom, što omogućuje jednostavan pristup.

Obala otoka Vira duga je 31,43 km i prepuna je raznolikih plaža, od pješčanih do šljunčanih i stjenovitih. Ovdje ćete pronaći živahne plaže s turističkim sadržajima, ali i mirne uvale okružene netaknutom prirodom. Plaže su često obrubljene borovom šumom, a more je kristalno čisto, što otok čini idealnim mjestom za obiteljski odmor.

Vir nije samo ljetna destinacija. Također je mirno mjesto za cjelogodišnji život, sa svom potrebnom infrastrukturom kao što su škole, vrtići, trgovine, autobusne veze, restorani i kafići. Povijesni grad Zadar udaljen je samo 26 km, dok je grad Nin, poznat po svojoj bogatoj povijesti, udaljen 12 km.

Tražite li nekretninu uz more na mirnoj lokaciji koja nudi idealne uvjete za odmor i aktivan život, ovaj apartman na otoku Viru je pravi izbor.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
5+1
Pogled na more
YES
Područje
108 m2
Korisna površina
100 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
8 km
Kafić
4 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00