Dvokatnica u mirnom selu sa velikom okućnicom.

Gorna Lipnitsa, Bugarska – ID 14077
41,700 €
Područje 2000 m2
Izgled Netipično
More 233 000 m
Stanje Gotovo

Dvokatna kuća u selu Horní Lipnica, koje se nalazi 13 km od Pavlikenija i 37 km od Velikog Tarnova. Naselje je dobro razvijeno, ima redovitu autobusnu liniju, trgovine, restoran i poštu. Nekretnina u ponudi je dvokatnica od cigle, pri čemu je prvi kat izgrađen od kamena. Prvi kat ima dva ulaza i sastoji se od: kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, spavaće sobe, ostave i kupaonice s wc-om. Drugi kat je dostupan vanjskim stubištem koje vodi u ostakljeni ulazni atrij, hodnik, dvije spavaće sobe i komoru koja je pogodna za izgradnju kupaonice s wc-om. Uz kuću je dogradnja koja uključuje ljetnu kuhinju i ostavu. Ispred kuće je ljetni vrt sa sjenicom za odmor. Zemljište je ravno i uređeno površine 2000 m², ima puno poljoprivrednih objekata, vinograda te veliki povrtnjak i voćnjak.

Našim klijentima nudimo punu podršku u svakom koraku procesa kupnje nekretnine u Bugarskoj. Od početne pretrage i odabira odgovarajuće nekretnine do finalizacije transakcije i pravnih radnji, spremni smo Vam pomoći u svemu što Vam je potrebno. Osim toga, ukoliko želite obnoviti ili renovirati svoju nekretninu, pružit ćemo vam potrebnu pomoć i savjete kako biste svoje ideje pretvorili u stvarnost. Naš tim je tu kako bi osigurao da svaki korak procesa bude gladak i uspješan.

Velikotrnovska regija krajolik je kao da je satkana od esencije bugarske duše. Rasprostranjen među brežuljcima koji se valjaju poput mekih valova pod toplim suncem, nudi krajolik koji ne samo da plijeni oko, već i dira u srce.

Veliko Trnovo, srce regije, grad je koji priča priče o veličini i ljubavi, o hrabrosti i strasti. Svaka stara kamena kuća, svaka uska ulica kao da šapuće o davno prošlim vremenima, kada su ovdje živjeli kraljevi i kraljice, kada su srca gorjela plamenom prve ljubavi.

Ali romantika regije Veliko Trnovo nije ograničena samo na grad. Između njegovih zelenih brežuljaka i tihih dolina kriju se slikovita sela u kojima vrijeme kao da je stalo. Ovdje, među mirisima rascvjetanog cvijeća i pjevom ptica, možete pronaći mir i osamu, idealne za stvaranje nezaboravnih trenutaka s voljenom osobom.

Rijeke koje lagano vijugaju krajolikom daju krajoliku osjećaj sklada i vječnosti. Osobito u večernjim satima, kada zalazak sunca okupa sve u zlatnoj svjetlosti, vode sjaje poput rastaljenog zlata i odražavaju ljepotu okolne prirode.

Ovdje, u srcu Bugarske, u podnožju Balkana, regija Veliko Trnovo je mjesto gdje se ljubav odvija usred veličanstvene prirode i povijesti. Mjesto gdje svaki zalazak sunca obećava novi početak, a svaka zora donosi novu nadu onima koji svoju sreću odluče potražiti u ovom očaravajućem kutku svijeta.

Broj katova
2
Izgled
Netipično
Područje
2000 m2
Zaplet
2000 m2
Korisna površina
150 m2
Izgrađeno područje
75 m2
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00