Ekskluzivan stan 4 sobe, u prvom redu do mora na Cipru, 218m², sa panoramskim pogledom na more

Limassol, Cipar – ID 13488
1,850,000 €
Područje 218 m2
Izgled 4+kk
Pod 26/35
More 50 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Na pravom ste mjestu, mi smo predstavnici developera na češkom tržištu i kod nas ne plaćate nikakvu proviziju.

Ovaj ekskluzivni apartman ima 3 spavaće sobe i 3 kupaonice. Nalazi se na 26. katu. Zamislite samo kako će lijep pogled na more biti s vašeg prozora! Ovaj projekt predstavlja visok životni standard u svakom pogledu. Ovo su tri znamenite zgrade na plaži, koje okružuju užurbani unutarnji trg, u samom srcu bogatog obalnog područja Limassola. To je mjesto za dobar život, marljiv rad i zabavu dugo nakon što sunce zađe. Ovaj prestižni projekt je mjesto koje okuplja ljude kako bi uživali u svemu što je dobro u životu na našoj sunčanoj plaži. Projekt koji je nastao zahvaljujući suradnji svjetski poznatih arhitekata, dizajnera i developera jedinstvena je prilika da postanete dio gradske priče koja se neprestano mijenja i započnete pisati uzbudljivo novo poglavlje vlastitog života.

Vodimo brigu o upravljanju nekretninama i najmu od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje. Vaš MNM tim.

Kat
26
Broj katova
35
Izgled
4+kk
Područje
218 m2
Korisna površina
137 m2
Terasa
25 m2
Balkon
5 m2
Garaža
YES
Parkiralište
YES
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00