Ekskluzivno građevinsko zemljište prvi red do mora u Omišu

Omiš, Hrvatska – ID 14410
3,165,000 €
Područje 3332 m2
More 10 m
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju izuzetno građevinsko zemljište u prvom redu uz more u blizini pitoresknog grada Omiša.

Ovo ekskluzivno zemljište ukupne površine 3.332 m² pruža jedinstvenu priliku za izgradnju luksuzne vile, stambenog kompleksa ili drugog investicijskog projekta. Zahvaljujući svom izuzetnom položaju uz obalu Jadranskog mora, pruža prekrasan, neometan pogled na kristalno čisto more i okolne prirodne ljepote.

Zemljište nudi ne samo izvrsnu lokaciju, već i fleksibilnost pri kupnji - može se kupiti kao cjelina ili podijeliti na pola prema vašim potrebama i planovima ulaganja.

Zemljište u prvom redu do mora je investicijska prilika kakva se rijetko pojavljuje na tržištu. Svojim položajem i površinom pruža idealne uvjete za izgradnju luksuzne nekretnine s direktnim pristupom moru. Nekretnine u Omišu su vrlo tražene zbog blizine Splita i prekrasne prirode. To ga čini izvrsnom prilikom za one koji traže dugoročnu investiciju s visokim povratom, bilo za vlastito stanovanje ili kao turistički projekt.

Omiš je povijesni grad na obali Jadranskog mora, poznat po prekrasnim plažama, bogatoj povijesti i idealnom položaju između Splita i Makarske. Grad je popularan među turistima zbog svoje kombinacije prirodnih ljepota – od rijeke Cetine, preko strmih litica, do prekrasnih pogleda na more. Omiš nudi sve gradske sadržaje, uključujući restorane, trgovine i sportske sadržaje, što ga čini idealnim mjestom za stalni boravak i odmor.

Hrvatska je među najpopularnijim europskim odredištima za investitore u nekretnine, zahvaljujući svojoj ljepoti, stabilnom gospodarstvu i sigurnom okruženju. Područja poput Omiša tražena su zbog svoje čiste vode, mediteranske klime i bogate kulture. Ulaganje u zemljište na tako prestižnoj lokaciji donosi ne samo prednosti prekrasnog okoliša, već i visok potencijal povrata zahvaljujući sve većoj potražnji za nekretninama uz more.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam stručne savjete i individualan pristup prilikom odabira nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine i građevinska zemljišta u najtraženijim područjima poput Omiša i okolice. Pomoći ćemo vam pronaći idealno zemljište uz more i pružiti potpunu podršku u cijelom procesu kupnje – od pravnih formalnosti do mogućeg upravljanja i održavanja nekretnine.

Ako ste zainteresirani za ovo izuzetno zemljište, ili ako tražite drugu nekretninu uz more u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam pomoći pronaći pravu investiciju prema Vašim zamislima.

Pogled na more
YES
Područje
3332 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00