Garsonjera, 2 sprat u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13735
44,334 €
Područje 24 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 259 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju ugodan stan u Ulcinju, Crna Gora. Ovaj 1-sobni stan nalazi se na 2. katu trokatnice od cigle i ima ukupnu tlocrtnu površinu od 24,63 m² i korisnu površinu od 24 m².

Zgrada je u dobrom stanju i kompletno je opremljena, useljiva od 30.09.2024.

Interijer apartmana uključuje dnevni boravak s kuhinjom i kupaonicu. Temperatura se regulira lokalnim grijanjem na struju.

Internetska veza i svi moderni sadržaji dostupni su radi vaše udobnosti. Udaljenost od mora je samo 1900 metara, što nudi idealne mogućnosti za kupanje i odmor.

U blizini ćete pronaći široku mrežu trgovina i usluga, uključujući jednostavne prometne veze autocestom i cestom. Grad Ulcinj je poznat po svojoj bogatoj povijesti i kulturnom naslijeđu. Jedan je od najstarijih gradova na jadranskoj obali, koji šarmira posjetitelje svojim slikovitim ulicama, tvrđavama i prekrasnim plažama. Ulcinj je poznat i po brojnim festivalima koji su privlačni kako turistima tako i lokalnom stanovništvu.

Ovaj stan nije samo odlična investicija za vaš vlastiti dom, već i isplativa prilika za ulaganje. Zajamčeni godišnji povrat iznosi 7%, što predstavlja cca. 4 tisuće eura godišnje, što ovu ponudu čini vrlo atraktivnom.

Ako tražite nekretninu u jednom od najljepših krajeva Crne Gore, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo Vam pružiti sve potrebne informacije i organizirati obilazak nekretnine. Dopustite da vas očara ljepota Ulcinja i iskoristite ovu jedinstvenu priliku.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
24 m2
Korisna površina
24 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00