Garsonjera sa pogledom na more u novom kompleksu sa bazenom, saunom, teretanom, Bečići

Becici, Crna Gora – ID 12584
89,000 €
Područje 20 m2
Izgled 1+kk
Pod 6/8
More 950 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Sunny Side Spa jedinstveni kompleks s izvrsnom lokacijom i impresivnom infrastrukturom. Samo 7-8 minuta hoda prema moru, bez strmina, prijatnom stazom kroz šumu uz potok, stići ćete do Bečićke plaže, jedne od najboljih plaža u Crnoj Gori. Ova plaža je nagrađena plavom zastavom i jedna je od najčišćih plaža u Europi!

Smještaj u ovom kompleksu usporediv je sa smještajem u luksuznim hotelima. Osoblje je stalno prisutno u kompleksu, osigurava čiste ručnike, čisti saunu i bazen te održava teretanu čistom. Osim toga, u kompleksu vrijede pravila ponašanja koja uključuju poštivanje noćne tišine. Zabave uz bazen i druge neugodne aktivnosti koje bi mogle narušiti udobnost ostalih stanara su isključene. Kompleks ima i igraonicu za djecu.

Sunny Side Resort nudi sve uvjete za Vašu udobnost:

- Vanjski bazen

- Natkriveni bazen

- Prvi wellness: sauna i parna kupelj

- Drugi wellness: sauna, parna kupelj i soba za masažu

- Fitness centar sa kardio spravama i spravama za trening snage

- Satovi joge i aerobika u vodi

- Zona za opuštanje s ležajevima za odmor

- 24-satna recepcija

- Višenamjenska konferencijska/višenamjenska soba

- Sobe za masažu

Bečići su slikoviti primorski gradić poznat po dugim, pješčanim plažama i mirnoj atmosferi. Nalazi se na samo nekoliko minuta vožnje od poznatog turističkog mjesta Budve, gdje ćete pronaći veliki izbor restorana, kafića i trgovina. Bečići su idealna destinacija za one koji traže kombinaciju opuštanja i aktivnog odmora. Lokalne plaže idealne su za obitelji s djecom, ljubitelje vodenih sportova i one koji žele miran odmor uz more.

Naša agencija za nekretnine nudi Vam širok izbor nekretnina prema Vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da tražite luksuzan stan s pogledom na more, obiteljsku kuću s prostranom okućnicom ili priliku za investiciju u srcu Crne Gore, tu smo da vam pomognemo. Naši stručnjaci pružit će vam individualne konzultacije, pregled nekretnine i pravnu podršku tijekom cijelog procesa kupnje.

Kontaktirajte nas već danas i pronađite svoj dom ili investiciju iz snova na jednoj od najljepših lokacija na jadranskoj obali!

Kat
6
Broj katova
8
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
20 m2
Korisna površina
20 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00