Garsonjera u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13733
33,210 €
Područje 18 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 194 €
Godišnji prinos: 7.0%

Prodaja udobnog 1-sobnog stana u centru Ulcinja, Crna Gora. Ovaj stan se nalazi na 1. katu četverokatnice od cigle i ukupne stambene površine 18,45 m². Korisna površina je 18 m².

Stan je u vrlo dobrom stanju i namješten, što omogućuje odmah useljenje. Ima moderno grijanje na struju i internet priključak.

Nalazi se u središtu naselja, što znači da je sve što vam je potrebno na dohvat ruke - od trgovina preko restorana do uslužnih djelatnosti.

Još jedna prednost ovog stana je njegov investicijski potencijal sa zajamčenim godišnjim povratom od 7% - cca 3000 EUR. Stan će biti useljiv od 30.09.2024.

Ulcinj je slikoviti grad na jadranskoj obali, poznat po dugim pješčanim plažama, povijesnom starom gradu i bogatoj kulturnoj ponudi. Lokacija je idealna kako za stalni boravak tako i za rekreativne svrhe. Grad nudi širok raspon aktivnosti od plivanja i vodenih sportova do šetnje povijesnim spomenicima i kušanja lokalne kuhinje.

Ako ovaj apartman ne ispunjava vaša očekivanja, slobodno nas kontaktirajte. Nudimo širok portfelj nekretnina na različitim lokacijama i cjenovnim kategorijama. Rado ćemo vam pomoći pronaći idealnu nekretninu točno prema vašim zahtjevima.

Za više informacija ili dogovor o obilasku, kontaktirajte nas. Veselimo se susretu s tobom!

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
18 m2
Korisna površina
18 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00