Građevinsko zemljište s pogledom na more, Šegotići, Istra

Šegotići, Hrvatska – ID 14559
145,000 €
Područje 900 m2
More 1 500 m
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju građevinsko zemljište površine 900 m² u mjestu Šegotići u Istri.

Zemljište se nalazi na mirnoj lokaciji sa prekrasnim pogledom na more i odmah je spremno za gradnju. Struja i voda su već na posjedu, što znači da možete odmah krenuti u realizaciju svojih građevinskih planova.

Ovo zemljište je odličan izbor za one koji planiraju izgraditi obiteljsku kuću, vilu ili imanje za odmor u prekrasnom mediteranskom okruženju.

Imanje u Šegotićima nudi savršen spoj mira, prirode i blizine mora. Imat ćete pristup maslinicima, vinogradima i prekrasnim plažama tipičnim za Istru. Građevinsko zemljište je već spremno za gradnju, što štedi vaše vrijeme i troškove. Blizina infrastrukture, dostupnost komunalne mreže i mirna atmosfera čine ovo mjesto idealnim mjestom za život i rekreaciju.

Šegotići su slikovito istarsko mjesto poznato po tradicionalnom mediteranskom načinu života i prekrasnom krajoliku. Naselje se nalazi u blizini grada Pule, što osigurava lak pristup svim potrebnim uslugama, uključujući trgovine, restorane i kulturne sadržaje. Ova lokacija je idealna za one koji traže mirno okruženje, au isto vrijeme žele biti blizu većih gradova i plaža.

Istra je popularno odredište zbog svojih povijesnih spomenika, maslinika i slikovitih sela. Područje je poznato po prekrasnim plažama, čistom moru i bogatoj ponudi sportskih i turističkih sadržaja. Hrvatska nudi odlične uvjete za ulaganje u nekretnine, bilo da tražite drugi dom, priliku za ulaganje ili nekretninu za odmor.

Zašto kupovati u Mojenemovitostumore: kupnja nekretnine. Pomoći ćemo Vam oko pravne usluge, prijenosa vlasništva i osigurati svu potrebnu dokumentaciju. Imamo veliki izbor građevinskih zemljišta, vila i apartmana u Hrvatskoj i rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve vaše zahtjeve. S našim iskustvom s nekretninama, osigurat ćemo nesmetan i jednostavan proces kupnje.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i dogovor o obilasku!

Pogled na more
YES
Područje
900 m2
Posao
8 km
Liječnik
5 km
Kafić
3 km
Restoran
1 km
Bar
4 km
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00