Građevinsko zemljište u selu Kavac, blizu mora u Kotoru, Crna Gora

Kavac, Crna Gora – ID 14457
200,000 €
Područje 1500 m2
More 2 000 m

Nudimo na prodaju urbanizovano zemljište površine 1500 m² u živopisnom selu Kavac u Crnoj Gori. Ova parcela pruža izvrsnu priliku za izgradnju manjeg objekta ukupne površine do 810 m². U osnovi se može graditi na površini od 270 m², dok je maksimalna dozvoljena etažnost tri nadzemne etaže (P+2). Indeks iskorištenosti zemljišta iznosi 0,2, a indeks izgrađenosti 0,6. Ova nekretnina nudi fleksibilne mogućnosti za individualnu izgradnju ili investicijske planove.

Crna Gora je investicijska destinacija u stalnom porastu koja nudi prekrasne obale, slikovito okruženje i stabilne mogućnosti ulaganja. Vlasništvo nad zemljištem u Kavcu pruža mogućnost izgradnje luksuzne vile ili stambene zgrade u blizini Boke Kotorske - jednog od najljepših i najtraženijih mjesta u Europi. Pristup Jadranu i odlična lokacija jamče ne samo prekrasan ambijent za život, već i visok potencijal za iznajmljivanje turistima ili drugu investicijsku namjenu.

Kavac se nalazi u blizini Kotora, povijesnog grada s bogatom kulturnom baštinom, koji je uvršten na UNESCO-ov popis. Ovo živopisno područje nudi mirno okruženje, idealno za izgradnju luksuznih nekretnina sa pogledom na Bokokotorski zaliv i izlazom na more. Zbog svoje blizine većim gradovima i turističkim odredištima, Kavac postaje sve atraktivnija lokacija za investitore koji traže mirno mjesto s izravnom vezom s obalom.

Crna Gora je zemlja bogata prirodnim ljepotama, od živopisnih uvala i čistog Jadranskog mora do impresivnih planinskih masiva. Boka Kotorska, jedan od najljepših zaljeva u Europi, poznata je po dubokom zaljevu koji podsjeća na norveški fjord koji seže u unutrašnjost. Crna Gora je popularna turistička destinacija s velikim potencijalom za rast vrijednosti nekretnina. Osim prirodnih ljepota i bogate kulturne baštine, ova zemlja nudi stabilne uvjete ulaganja i povoljne porezne uvjete.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu prilikom kupovine nekretnina u Crnoj Gori. Naša specijalizacija za luksuzna zemljišta i nekretnine na moru osigurava vam pristup najboljim mogućnostima ulaganja. Pomoći ćemo vam ne samo pri odabiru nekretnine, već i oko pravnih i tehničkih uvjeta vezanih uz kupnju i izgradnju. Ovdje smo da vam osiguramo jednostavnu kupnju i maksimalno zadovoljstvo s vašom investicijom.

Ukoliko ste zainteresirani za ovu jedinstvenu ponudu ili tražite nekretninu u Crnoj Gori, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija. Pomoći ćemo vam pronaći idealnu priliku za ulaganje u ovoj prekrasnoj zemlji

Pogled na more
YES
Područje
1500 m2
Posao
2 km
Liječnik
3 km
Kafić
1 km
Restoran
2 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
2 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00