Kompletno namještena kuća sa 7 apartmana i prostranom okućnicom, idealna za turistički najam, Vodice

Vodice, Hrvatska – ID 14297
549,000 €
Područje 397 m2
Izgled ostalo
More 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 3203 €
Godišnji prinos: 7.0%

Prodaje se kompletno namještena kuća sa 7 apartmana i prostranom okućnicom, idealna za turistički najam!

Ova nekretnina nalazi se na izvrsnoj lokaciji u mirnom kvartu, okružena obiteljskim kućama. Kuća je udaljena samo 900 metara od plaže Hangar i 1500 metara od centra grada. Objekt je registriran za pružanje turističkih usluga i već dugi niz godina uspješno posluje u turističkoj djelatnosti.

Radi se o samostojećoj stambenoj zgradi ukupne bruto površine 397,37 m² koja je izgrađena na zemljištu površine 605 m².

Kuća je podijeljena na 7 potpuno opremljenih i namještenih apartmana, spremnih za najam odmah. Svaki apartman ima klima uređaj koji gostima osigurava ugodu tijekom ljetnih mjeseci. Kuća ima tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat. U prizemlju se nalaze tri jednosobna apartmana. Vanjskim stepenicama se ide na prvi kat gdje se nalazi jednosobni i dvosobni stan. Unutarnje stepenice vode na drugi kat gdje se također nalaze jednosobni i dvosobni stanovi.

Prostrana okućnica površine 318 m² nudi dovoljno prostora za daljnje korištenje. Ima parking za 7 i više automobila i vanjski roštilj. Nekretnini se može pristupiti iz dvije ulice, što povećava njenu atraktivnost i fleksibilnost.

Ova nekretnina nudi sve što je potrebno za ugodan boravak gostiju i predstavlja izuzetnu priliku za uspješno bavljenje turizmom. Zahvaljujući rastućoj turističkoj industriji u Hrvatskoj, Vodice su postale jedna od najtraženijih destinacija, što ovu nekretninu čini ne samo velikom investicijskom prilikom, već i mogućnošću za kvalitetan život tijekom cijele godine.

Ako tražite sličnu investiciju ili specifičnu nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći u potrazi i odabiru. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Broj katova
3
Izgled
ostalo
Područje
397 m2
Zaplet
605 m2
Korisna površina
360 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
140 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00