Kompletno renovirana povijesna kuća s bazenom u Gabonjinu na otoku Krku

Gabonjin, Krk, Hrvatska – ID 14022
460,000 €
Područje 150 m2
Izgled 7+kk
More 4 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću kuću s bazenom i velikom okućnicom od **911 m²** na slikovitom otoku Krku. Izgrađena 1850. godine, ova je povijesna kuća potpuno renovirana i modernizirana 2019. kako bi ponudila udoban život s modernim sadržajima, a da pritom nije izgubila svoj izvorni šarm. Ukupna stambena površina je **150 m²**, a kuća je podijeljena na dva odvojena stana, što je odlična prilika za **život dvije generacije** ili kao investicija za **najam**.

Na imanju se nalazi bazen veličine **30m²**, idealan za opuštanje u vrućim ljetnim danima. Nekretnina također uključuje parkirno mjesto odmah do kuće. Grijanje je osigurano električnim grijačima i radijatorima, tako da kuća nudi udoban boravak iu hladnijim mjesecima. Nekretnina je odmah useljiva i sva dokumentacija uredna.

Ovaj dom pruža idealnu kombinaciju tihog **života na obali** i moderne udobnosti. Zahvaljujući podijeljenosti na dvije odvojene stambene jedinice, nudi mogućnost **turističkog iznajmljivanja**, što je izvrsna investicijska prilika na popularnom otoku Krku. Lokacija je pogodna kako za one koji traže **kuću za odmor** tako i za **stalni život** na jednom od najljepših hrvatskih otoka.

Poznat kao jedan od najvećih i najposjećenijih otoka u Hrvatskoj, otok Krk popularno je odredište zahvaljujući bogatoj povijesti, prekrasnim plažama te bogatoj ponudi kulturnih i prirodnih znamenitosti. Također nudi odličnu povezanost s kopnom s mostom koji povezuje otok s kopnom i obližnjim zračnim lukama. **Krk** je idealno mjesto za one koji traže miran život u prirodi, sa svim sadržajima nadohvat ruke - od trgovine, restorana do medicinske skrbi.

Uz Mojenemovitostumore osiguran vam je profesionalan i individualan pristup prilikom traženja nekretnine. Pomoći ćemo vam pronaći pravu nekretninu koja će odgovarati vašim specifičnim zahtjevima - bilo da tražite povijesnu kuću s modernim sadržajima, vilu za odmor uz more ili priliku za ulaganje.

Zahvaljujući našem poznavanju tržišta i dugogodišnjem iskustvu u Hrvatskoj, pobrinut ćemo se da cijeli proces kupnje prođe glatko i bez komplikacija.

Ako ste zainteresirani za ovu nekretninu na otoku Krku ili ako tražite drugu nekretninu po mjeri, slobodno nas kontaktirajte za više informacija ili dogovor o razgledavanju.

Broj katova
2
Izgled
7+kk
Područje
150 m2
Zaplet
911 m2
Korisna površina
245 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00