Kuća s potencijalom, samo 8 km od mora, top cijena, naselje nedaleko od Kavarne

Kavarna, Bugarska – ID 14656
28,900 €
Područje 700 m2
Izgled Netipično
More 8 000 m
Naknada za uslugu 1 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam obiteljsku kuću sa zemljištem od 700 m² u selu Zahari Stoyanovo u okrugu Šabla. Kuća ima izgrađenu površinu od 50 m² i pogodna je za stalni boravak ili rekreacijsku namjenu. Imanje se nalazi u mirnom i dobro organiziranom selu s izvrsnom dostupnošću i lijepim okruženjem.

Glavni parametri nekretnine:

Ukupna izgrađena površina kuće: 50 m².

Okućnica: 700 m².

Raspored prostorija: dvije prostrane sobe i ostava, te odvojena pomoćna zgrada pogodna za izgradnju ljetne kuhinje.

Stanje: Kuća zahtijeva djelomičnu rekonstrukciju, ali osnovna infrastruktura (struja i voda) postoji. Krov je u vrlo dobrom stanju.

Zemljište: uređena okućnica.

Lokacija: Kuća se nalazi samo 20 metara od glavne ceste i ima poseban ulaz. Cijela parcela je ograđena i pruža privatnost i sigurnost.

O lokalitetu Zahari Stoyanovo: Selo Zahari Stoyanovo je mirno i dobro organizirano. Nalazi se samo 8 km od prekrasne široke plaže, što ovo područje čini idealnim mjestom za miran život ili ljetni odmor. U selu su osigurani osnovni sadržaji, uključujući malu trgovinu mješovitom robom. Do sela vodi novopostavljena asfaltirana cesta, što osigurava izvrsnu dostupnost.

O gradu Kavarni

Kavarna je veliki lučki grad na sjevernom dijelu bugarske crnomorske obale, s približno 12.000 stanovnika. Poznat je kao "rock prijestolnica Bugarske" jer svako ljeto ugošćuje koncerte svjetski poznatih rock bendova. Grad ima bogatu povijest, koja seže u 5.-6.st., što je dokumentirano brojnim arheološkim nalazima.

Kafić se može pohvaliti kompletnim gradskim sadržajima, uključujući trgovine, restorane, škole, vrtiće, kafiće i bolnice. Grad okružuju slikovite plaže i stjenovite litice s kojih se pruža prekrasan pogled na Crno more. Kavarna je također idealno polazište za posjet atraktivnim turističkim mjestima kao što su rt Kaliakra, Tyulenovo, Balchik, Rusalka, Šabla i Topola.

Zašto investirati u MOJU NEKRETNINU UZ MORE?

Naša tvrtka MY PROPERTY BY THE SEA specijalizirana je za prodaju i upravljanje nekretninama u Bugarskoj, posebno na atraktivnim lokacijama uz more kao što su Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugi. Nudimo cjelovitu uslugu od A do Ž, uključujući pravne savjete, pomoć pri kupnji, najmu i upravljanju nekretninama te postprodajne usluge.

Kod nas možete biti sigurni da ćemo se pobrinuti za sve formalnosti vezane uz kupnju vaše nekretnine, te da ćete imati podršku tijekom cijelog procesa ulaganja. Naša suradnja ne završava kupnjom, već se nastavlja dugoročnim odnosom koji se temelji na povjerenju i zadovoljstvu naših klijenata.

Zašto kupiti nekretninu na području Kavarne?

Kafić i njegova okolica traženo su odredište za miran život i rekreaciju. Područje se može pohvaliti prekrasnim plažama, romantičnim liticama i čistim prirodnim izvorima koji su idealni za zdrav život i opuštanje. Zbog velike potražnje za nekretninama na ovom području, ulaganje u nekretnine u Kavarni vrlo je isplativo i nudi dugoročni potencijal povećanja vrijednosti.

Tražite li kuću na mirnoj lokaciji s velikim potencijalom i mogućnošću preinake po vlastitoj zamisli, kontaktirajte nas za više informacija i dogovor oko razgledavanja. Rado ćemo vam pomoći pronaći savršenu nekretninu za vas i vašu obitelj ili za investicijske svrhe!

Broj katova
1
Izgled
Netipično
Područje
700 m2
Zaplet
700 m2
Korisna površina
50 m2
Izgrađeno područje
52 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00