Kuća sa dva odvojena stana i prostranom, uređenom okućnicom u mirnom dijelu Vodica

Vodice, Hrvatska – ID 14299
395,000 €
Područje 150 m2
Izgled ostalo
More 640 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 2304 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju samostojeću kuću sa dva odvojena stana i prostranom, uređenom okućnicom u mirnom dijelu Vodica.

Objekt je udaljen samo 640 metara od plaže Hangar i 1200 metara od centra grada. Kuća je idealna za veće obitelji, gdje svaki član ima svoj prostor, ali ima i veliki potencijal za turističko iznajmljivanje. Pogodan je i za stalni boravak.

Ukupna korisna površina obiteljske kuće je 144,55 m², a izgrađena je na zemljištu površine 410 m². Kuća se sastoji od dvije etaže: prizemlja i kata.

Prizemlje je površine 77,98 m², a sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s izlazom na prostranu terasu od 16,32 m², kupaonice i tri spavaće sobe.

Prvi kat ima površinu od 66,57 m² i pristupa se vanjskim stepenicama. Sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje, spremišta, dvije spavaće sobe, dnevnog boravka, dvije kupaonice i loggie od 5,86 m².

U lijepo uređenoj i popločenoj okućnici od 325 m² nalazi se roštilj i parkirna mjesta za nekoliko automobila.

Zahvaljujući prostranoj okućnici postoji mogućnost izgradnje bazena ili drugih rekreacijskih sadržaja.

Kuća je u potpunosti namještena i opremljena (uključujući ugradnu kuhinju, unutarnju PVC stolariju, vanjske ALU grilje, klimu i protuprovalna vrata za oba stana) te se prodaje potpuno namještena.

Vodice su popularno turističko mjesto na hrvatskoj obali koje nudi odličnu infrastrukturu, prekrasne plaže i bogate mogućnosti za rekreaciju. Zahvaljujući svom položaju i ponudi nekretnina, ovaj grad je idealan kako za rekreaciju tako i za dugotrajni život.

Tražite li nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći odabrati idealnu kuću ili stan prema vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Broj katova
2
Izgled
ostalo
Područje
150 m2
Zaplet
323 m2
Korisna površina
144.55 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
85 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00