Lijep stan sa vlastitim parking mjestom, Pržno, blizu Budve, Crna Gora

Budva, Pržno, Crna Gora – ID 14459
205,000 €
Područje 53 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/5
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju jednosoban stan površine 53 m² koji se nalazi na 3 spratu moderne stambene zgrade u naselju Pržno, Budva. Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak, blagovaonicu, kuhinju, jednu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s prekrasnim pogledom na more i okolne planine. Stan je kompletno namješten i prodaje se sa svim namještajem, što omogućava odmah stanovanje ili iznajmljivanje.

U cijenu je uračunato i garažno mjesto, što omogućuje povoljno parkiranje.

Apartman je udaljen samo 300 metara od mora, što osigurava odličan pristup plaži. U blizini apartmana nalaze se trgovine, kafići i restorani, što ovu nekretninu čini idealnom ne samo za odmor, već i za stalni boravak. Prekrasan pogled na more i planine daje ovom apartmanu jedinstvenu atmosferu za svakodnevni život ili turističko iznajmljivanje.

Pržno, smješteno u blizini Budve, slikovito je primorsko mjesto poznato po mirnoj atmosferi i prekrasnim plažama. Zahvaljujući svom položaju između Svetog Stefana i Budve, nudi izvrsnu dostupnost glavnim turističkim atrakcijama, zadržavajući mirno okruženje, idealno za opuštanje. Područje je također dom luksuznih hotela, sjajnih restorana i parkova prirode, što Pržno čini popularnim mjestom za kupnju nekretnina.

Crna Gora je popularna destinacija za one koji traže luksuzan život uz more i visok povrat ulaganja. Budvanska regija poznata je po prekrasnoj prirodi, mediteranskoj klimi i bogatoj ponudi kulturnih i turističkih sadržaja. Ulaganje u nekretnine na ovom području povoljno je ne samo za vlastiti stambeni prostor, već i za kratkoročni turistički najam.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu pri kupovini nekretnina u Crnoj Gori. Specijalizirani smo za luksuzne apartmane uz more koji zadovoljavaju najviše standarde. Pružamo Vam stručne savjete, pravnu podršku i pomoć pri odabiru idealne nekretnine. Pobrinut ćemo se da vaša kupnja nekretnine prođe glatko.

Ako ste zainteresirani za ovu ponudu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o obilasku. Pomoći ćemo vam da pronađete savršen dom ili investiciju u Crnoj Gori

Kat
3
Broj katova
5
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
53 m2
Korisna površina
50 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
4 km
Kafić
440 m
Restoran
240 m
Bar
510 m
Škola/vrtić
410 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00