Luksuzan trosoban stan u Tribunju, samo 900 m od plaže Zamalin

Tribunj, Hrvatska – ID 14429
302,000 €
Područje 91 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 900 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju novi luksuzni trosoban stan površine 91,55 m² koji se nalazi na 1. katu moderne stambene zgrade, samo 900 metara od poznate gradske plaže Zamalin i 500 metara od centra Tribunja. Stan S4 nudi udoban život praktičnog rasporeda koji uključuje ulazni prostor, hodnik, hodnik, wc/vešeraj, dvije spavaće sobe, ostavu, kupaonicu i prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka izlazi se na prostranu natkrivenu terasu površine 23,45 m² s koje se pruža prekrasan pogled na more i okolne otoke.

Stanu pripada jedno parkirno mjesto, a kupac je oslobođen plaćanja poreza na promet nekretnina od 3%. Gradnja ovog modernog objekta odvija se prema najnovijim standardima gradnje, a korištenje kvalitetnih materijala jamči dugotrajnu trajnost i udobnost.

Posjedovanje apartmana u Tribunju nudi jedinstvenu kombinaciju mirnog života uz more i ujedno izvrsnu investicijsku priliku. Nekretnine na tako atraktivnim lokacijama odličan su izbor za život na odmoru, dugoročno iznajmljivanje turistima ili kao dom iz snova. Ovaj apartman ističe se svojom lokacijom u blizini plaže i centra grada, modernom opremljenošću i prekrasnim pogledom na Jadransko more.

Tribunj je slikoviti primorski gradić na jadranskoj obali, poznat po prekrasnim plažama, čistom moru i bogatoj povijesti. Nalazi se samo nekoliko kilometara od Šibenika, što nudi izvrsnu dostupnost kulturnim i društvenim aktivnostima. Tribunj je idealno mjesto za sve one koji traže mirno mjesto s autentičnim dalmatinskim ugođajem, a istovremeno žele imati svu infrastrukturu na dohvat ruke. Područje je traženo ne samo za rekreaciju, već i za stalni boravak zahvaljujući prijateljskoj atmosferi i prekrasnom prirodnom krajoliku.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih destinacija za kupnju nekretnina uz more zahvaljujući stabilnom gospodarstvu, prekrasnoj obali i rastućoj turističkoj industriji. Ulaganje u nekretnine u Hrvatskoj donosi stabilan povrat i osigurava mogućnost korištenja vlastitog stana za rekreaciju ili iznajmljivanje. Zahvaljujući razvijenoj infrastrukturi i bogatoj ponudi kulturnih i prirodnih znamenitosti, Hrvatska je idealno mjesto za one koji žele spojiti odmor s aktivnim načinom života.

Uz Mojenemovitostumore pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu uz more koja će zadovoljiti sve Vaše zahtjeve. Specijalizirani smo za prodaju luksuznih apartmana i kuća na atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj poput Tribunja, Šibenika i drugih destinacija. Naše dugogodišnje iskustvo i poznavanje tržišta jamčit će vam profesionalnu uslugu i kupnju bez muke. Bilo da tražite stan za odmor, investicijsku nekretninu ili kuću iz snova, mi smo tu da vam pomognemo.

Kontaktirajte nas i zajedno ćemo pronaći nekretninu koja će zadovoljiti sve Vaše potrebe i želje!

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
91 m2
Korisna površina
85 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00