Luksuzna vila s bazenom i panoramskim pogledom na Split

Split, Hrvatska – ID 14451
1,800,000 €
Područje 950 m2
Izgled 7+kk
More 3 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova novoizgrađena luksuzna vila nalazi se na mirnoj lokaciji u blizini Splita, samo 15 minuta vožnje od centra grada. Zahvaljujući svom položaju nudi izvrsnu prometnu dostupnost, a istovremeno i mirno okruženje za odmor.

Vila se prostire na parceli od 800 m² i nudi 285 m² stambenog prostora podijeljenog na tri etaže. Iz unutrašnjosti vile i vanjske površine pruža se prekrasan pogled na more i okolne otoke.

U prizemlju se nalazi otvoreni prostor s luksuznom kuhinjom povezanom s prostranom blagovaonicom i dnevnim boravkom koji vodi na terasu s hidromasažnim bazenom od 35 m², vanjskim roštiljem i vrtom. Ovdje ćete također pronaći WC, praonicu rublja i spremište.

Prvi kat uključuje još jedan dnevni boravak i tri spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, od kojih dvije imaju balkone s prekrasnim pogledom na more. U potkrovlju je glavna spavaća soba s vlastitom terasom s koje se pruža panoramski pogled na more.

Vila je idealna kako za obiteljski život tako i kao investicijska prilika za kratkoročni turistički najam.

Posjedovanje ove vile nudi luksuzan život s mogućnošću uživanja u prekrasnom pogledu na more i mirnom okruženju u blizini Splita. Ova nekretnina je izvrstan izbor za život na odmoru, ali također nudi odličan potencijal za ulaganje zbog svoje atraktivne lokacije i mogućnosti iznajmljivanja za turiste. Prostrana terasa, bazen i vanjski roštilj idealni su elementi za ljetni boravak i opuštanje.

Split je jedan od najvažnijih gradova u Hrvatskoj, poznat po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj baštini i prekrasnim plažama. Zahvaljujući mediteranskoj klimi i izvrsnoj infrastrukturi, Split je popularno odredište za turiste iz cijelog svijeta. Samo 15 minuta od Splita, ova vila pruža mirno okruženje, ali je u isto vrijeme blizu svih važnih sadržaja i mogućnosti zabave.

Hrvatska je već dugo popularna destinacija za ulaganja u nekretnine zahvaljujući prekrasnoj obali, čistom moru i stabilnoj gospodarskoj situaciji. Nekretnine u okolici Splita su vrlo cijenjene, bilo da se radi o kućama za odmor, luksuznim vilama ili apartmanima uz more. Povoljan položaj Hrvatske na jadranskoj obali jamči lak pristup europskim turistima i povećava vrijednost investicije.

Uz Mojenemovitostumore dobivate profesionalan i individualan pristup pri kupnji nekretnina u Hrvatskoj. Specijalizirani smo za luksuzne nekretnine uz more koje zadovoljavaju najviše zahtjeve naših klijenata. Zahvaljujući našem iskustvu na tržištu, pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu i pružiti cjelovitu uslugu od odabira do upravljanja nekretninom.

Ako ste zainteresirani za ovu vilu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju. Pomoći ćemo vam pronaći luksuzni dom ili priliku za ulaganje u Hrvatskoj.

Broj katova
2
Izgled
7+kk
Pogled na more
YES
Područje
950 m2
Zaplet
800 m2
Korisna površina
285 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00