Luksuzni 3-sobni stan s krovnom terasom i prekrasnim pogledom na more.

Limassol, Cipar – ID 13481
478,000 €
Područje 172 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 2 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Želite li sigurno zaštititi svoje financije od inflacije? Tražite li nekretninu na Cipru izravno od investitora? Na pravom ste mjestu, mi smo predstavnici developera na češkom tržištu i kod nas ne plaćate nikakvu proviziju.

Projekt nudi osam ekskluzivnih stanova u Germasogei, Limassol. Stanovi imaju stropove od 2,9 metara, kvalitetne podove, talijanske keramičke pločice u svijetlim bojama. Sve to stvara osjećaj prostranog luksuza. Na svakoj etaži zgrade nalaze se zelene površine koje su prirodna oaza za stanare. Osim toga, u prizemlju je dostupno parkiralište za udobnost stanara. Smještena manje od 1 km od glavne ulice Germasogeia, kuća nudi stanovnicima jednostavan pristup raznim sadržajima kao što su supermarketi, kafići, restorani i trgovine, pružajući pogodnost i udobnost.

Područje Columbia u Limassolu na Cipru smatra se prestižnim rezidencijalnim područjem s izvrsnim pristupom infrastrukturi, gradskim sadržajima i autocesti. Smješteno manje od 6 km od središta Limassola i samo 2 km od plaže s Plavom zastavom, područje nudi stanovnicima pristup svemu što Limassol nudi, bilo automobilom ili pješice. Sa svojim luksuznim rezidencijalnim razvojem i dosljedno visokim prinosima od najma, Columbia predstavlja atraktivnu priliku za ulaganje na rastućem tržištu nekretnina u Limassolu.

Vodimo brigu o upravljanju nekretninama i najmu od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Naša veza ne prestaje kupnjom, ona tek počinje. Vaš MNM tim.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
172 m2
Korisna površina
78 m2
Terasa
59 m2
Balkon
17 m2
Parkiralište
YES
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00