Luksuzni stan u Vodicama - 2. kat s prekrasnim pogledom na more

Vodice, Hrvatska – ID 13748
395,000 €
Područje 125 m2
Izgled 4+kk
Pod 3/3
More 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se luksuzan apartman na 2. katu s prekrasnim pogledom na more, samo 400 metara od plaže i novouređene šetnice uz more u Vodicama.

Stan S5 nalazi se na 2. katu stambene zgrade i ima neto površinu od 112,45 m². Raspored prostorija uključuje ulazni dio, dvije spavaće sobe, vešeraj, kupaonicu i glavnu spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom. Otvorena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak nude moderan i prostran interijer s izlazom na natkrivenu terasu od 22,44 m² s prekrasnim pogledom na more.

Stanu pripada parkirno mjesto u dvorištu zgrade.

Ova manja stambena zgrada, trenutno u izgradnji, ima ukupno 6 stanova i nalazi se na izvrsnoj lokaciji. Zgrada ima tri etaže: prizemlje, 1. kat i 2. kat. Moderan dizajn zgrade, visokokvalitetni materijali i najnoviji standardi gradnje jamče udobnost i sigurnost. Zgrada će biti opremljena PVC stolarijom s mrežama protiv insekata, staklenim ogradama, polistirol fasadom, električnim roletama, podnim grijanjem, protuprovalnim vratima, visokokvalitetnim keramičkim pločicama, modernim sanitarijama u kupaonici, klima uređajem, TV/Internet priključcima u stanu. spavaće sobe i dnevni boravak te video nadzor. Svakom stanu pripada jedno parkirno mjesto u dvorištu zgrade. Planirani rok završetka izgradnje i mogućnost useljenja je ljeto 2025. godine.

Ako tražite nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći pronaći idealan dom prema vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da preferirate moderne novogradnje, tradicionalne dalmatinske kuće ili luksuzne vile s pogledom na more, spremni smo Vam pružiti cjelovitu uslugu od pregleda do pravnih i administrativnih poslova vezanih uz kupnju nekretnine. Nemojte se ustručavati kontaktirati nas i obavijestiti nas o svojim zahtjevima kako bismo mogli započeti potragu za vašim domom iz snova.

Vodice su slikoviti turistički gradić smješten na obali Jadranskog mora. Grad je poznat po prekrasnoj plaži, dugoj šetnici uz more i velikom izboru restorana, kafića i trgovina. Vodice nude bogate mogućnosti za vodene sportove, kulturna događanja i živahan noćni život, što ih čini idealnim mjestom za stalni boravak i odmor.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
125 m2
Korisna površina
112.45 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00