Luksuzno uređen četverosoban apartman s terasom, 700 metara od plaže u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 14302
419,000 €
Područje 139 m2
Izgled 5+kk
Pod 2/4
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 2444 €
Godišnji prinos: 7.0%

Prodaje se luksuzno opremljen četverosoban stan sa terasom, udaljen samo 700 metara od plaže Hangar i 1300 metara od centra grada.

Prostrani stan S4 nalazi se na cijeloj površini drugog kata ukupne korisne površine od 135,80 m² te mu pripadaju dva parkirna mjesta. Raspored prostorija je vrlo funkcionalan, s orijentacijom prema jugu, što osigurava dovoljno svjetla tijekom cijelog dana. Stan ima prostrani dnevni boravak s izlazom na natkrivenu terasu, gdje se nalazi kutak za opuštanje na otvorenom, modernu kuhinju s blagovaonicom, četiri spavaće sobe od kojih tri imaju vlastitu natkrivenu terasu, te dvije kupaonice. Stanu pripadaju dva parkirna mjesta u zatvorenom dvorištu zgrade.

Ovaj stan je dio manje stambene zgrade koja je u potpunosti renovirana i sastoji se od ukupno pet stanova. Zgrada modernog izgleda ima četiri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat te visoko potkrovlje. Rekonstrukcija je izvedena korištenjem kvalitetnih materijala i najnovijih tehnologija gradnje, uključujući polistiren fasadu, vanjsku ALU tehnologiju prozora, električne rolete i komarnike te potpuno nove instalacije. Podovi su obloženi kvalitetnom keramikom i pravim parketom neutralnih nijansi, unutarnja vrata su drvena. Svaka soba ima svoju klimu, kupaonice su opremljene modernim sanitarijama, bojlerom i perilicom rublja. Ulazna vrata su sigurnosna. Kuhinja je potpuno opremljena, a na balkonima su postavljene staklene ograde. Terasa u sklopu dnevnog boravka opremljena je novom tendom na razvlačenje. Stan je kompletno namješten modernim namještajem rađenim po mjeri. Stan također ima vlastita brojila za vodu i struju.

Vodice su popularno turističko odredište na hrvatskoj obali koje nudi prekrasne plaže, bogat kulturni život i odličnu infrastrukturu. Zahvaljujući svom položaju i kvalitetnoj opremljenosti, ovaj stan je idealno mjesto za stalni boravak, ali i za rekreaciju.

Ukoliko tražite sličnu nekretninu, rado ćemo Vam pomoći da odaberete idealan stan ili kuću prema Vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
5+kk
Područje
139 m2
Korisna površina
135.8 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00