Moderan dvoetažni stan - dvojna kuća s bazenom, blizu mora u Privlacama

Privlaka, Hrvatska – ID 13984
500,000 €
Područje 126 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/2
More 60 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prodaje se moderan stan sa bazenom, samo 60 metara od mora u mirnom dijelu mjesta Privlaka. Ovaj stan, tlocrtno sličan dvojnoj kući, nalazi se u novogradnji s planiranim završetkom i mogućnošću useljenja već u ljeto 2024. godine.

Djelomičan pogled na more doprinosi atraktivnosti ove nekretnine.

Stan se prostire na dvije etaže i uključuje vrt s bazenom. U prizemlju se nalazi ulazni hodnik, kuhinja spojena s blagovaonicom i dnevnim boravkom te wc. Na katu se nalaze tri spavaće sobe od kojih jedna ima vlastitu kupaonicu, te zajednička kupaonica i hodnik. Ukupna korisna površina je 97,70 m². Stanu pripadaju i dva parkirna mjesta, vrt od cca 50 m² i bazen od 18 m².

Ukupna korisna površina nekretnine sa svim pratećim sadržajima iznosi 126,20 m². Udaljenost od mora je samo 60 metara, dok je centar Privlake udaljen samo 400 metara.

Nekretnina je izgrađena od termo blok opeke i opremljena fasadnom izolacijom od 10 cm (stiropor). Podovi su obloženi kombinacijom pločica i parketa. Bazen je spreman za ugradnju grijanja. Klimatizirani su dnevni boravak, spavaća soba i hodnik na katu. Ulazna vrata su protuprovalna, au dnevnom boravku je ugrađen kamin. U vrtu se nalazi i vanjski roštilj. Očekuje se da će nekretnina dobiti energetski certifikat A razreda.

Privlaka je slikovito ribarsko i turističko mjesto udaljeno samo 15 minuta vožnje od povijesnog grada Zadra. Leži na širokom pješčanom poluotoku između kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Ovo mjesto poznato je po čistom moru i dugim, plitkim pješčanim uvalama koje su idealne za opuštanje i obiteljsku rekreaciju.

Privlaka nudi svu potrebnu infrastrukturu za ugodan život - od trgovine i restorana do pošte i zdravstvenih usluga. Za ljubitelje sporta i rekreacije postoji mogućnost jedrenja ili surfanja u blizini. Privlaka je idealno mjesto za miran i opušten obiteljski boravak u pravom mediteranskom stilu.

Tražite li nekretninu po svojoj mjeri, bilo za miran život ili ulaganje u turizam, tu smo da vam pomognemo pronaći onu pravu. Uz naš tim stručnjaka pružit ćemo vam potpunu podršku u traženju nekretnine, bilo u Privlacama ili drugim prekrasnim lokacijama u okolici Zadra i na hrvatskoj obali.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
126 m2
Korisna površina
97.7 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00