Moderan stan u novogradnji, 2. kat, 100 m od mora - Vir

Vir, Hrvatska – ID 13991
300,000 €
Područje 78 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan apartman u novogradnji, udaljen samo 100 metara od mora na popularnom otoku Viru. Apartman se nalazi na drugom katu i pruža prekrasan pogled na more.

Stan korisne površine 76,24 m² sastoji se od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, ostave, kuhinje s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivene terase. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto. Ukupna korisna površina stana, uključujući i prateću opremu, iznosi 78,74 m².

U zgradi se nalaze ukupno tri stana, što osigurava dosta privatnosti i udobnosti. Centar Vira je udaljen svega 100 metara.

Konstrukcija objekta je izrađena od termo opeke, a fasada je izolirana stiroporom debljine 10 cm. Podovi su obloženi pločicama, stolarija je PVC sa troslojnim ostakljenjem, roletama (neke su na elektro upravljanje) i mrežama protiv insekata. Kupaonica je opremljena podnim grijanjem. Klima uređaji su postavljeni u dnevnom boravku iu obje spavaće sobe. Ulazna vrata su sigurnosna i protupožarna. Na krovnoj terasi nalazi se prostor za postavljanje hidromasažne kade. Podrazumijeva se energetski certifikat A razreda.

Otok Vir jedno je od najpoznatijih turističkih središta Hrvatske, smješteno u sjeverozapadnom dijelu Zadarske županije. Otok je okružen Virskim morem i Povljanskim kanalom, a njegova raznolika obala, duga 31,43 km, prošarana je plažama – od pješčanih i šljunčanih do stjenovitih i šljunčanih. Plaže, često okružene borovom šumom i okružene kristalno čistim morem, čine Vir idealnim odredištem za obiteljski odmor.

Osim turističke sezone, Vir nudi mirno okruženje idealno za obiteljski život u zimskim mjesecima. Otok ima svu potrebnu infrastrukturu - školu, vrtić, trgovine, autobusnu stanicu, restorane i kafiće. Vir je udaljen 26 km od Zadra i samo 12 km od povijesnog grada Nina.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
78 m2
Korisna površina
76.24 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00