Moderna novogradnja, dvosobni stan, 2. kat, 400 m od plaže u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 13696
365,000 €
Područje 100 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 400 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se luksuzni dvosobni stan na 2. katu, samo 400 metara od plaže i novouređene šetnice uz more!

Stan S6 nalazi se na 2. katu stambene zgrade i ima neto površinu od 100,74 m². Sastoji se od ulaznog hodnika, hodnika, prve spavaće sobe, vešeraja, kupaonice, druge spavaće sobe, otvorene kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu i nenatkrivenu terasu od 20,57 m² s prekrasnim pogledom na more.

Stanu pripada parkirno mjesto u dvorištu zgrade.

Ova manja stambena zgrada, trenutno u izgradnji, sastoji se od ukupno 6 stanova i nalazi se na izvrsnoj lokaciji. Zgrada ima ukupno tri etaže: prizemlje, 1. kat i 2. kat. Njegov moderan izgled i gradnja od kvalitetnih materijala prema najnovijim standardima gradnje osigurava visoku razinu udobnosti i sigurnosti. Zgrada će biti opremljena PVC stolarijom s mrežama protiv insekata, staklenim ogradama, fasadom s polistirenskom izolacijom, električnim roletama, podnim grijanjem, protuprovalnim vratima, kvalitetnim keramičkim pločicama, modernim sanitarijama u kupaonici, klima uređajem, TV/Internet. priključak u sobama i dnevnim boravcima.

Svakom pripada jedno parkirno mjesto u dvorištu zgrade. Planirani rok završetka izgradnje i mogućnost useljenja je ljeto 2025. godine.

Vodice su popularno turističko mjesto smješteno na obali Jadranskog mora. Poznato je po prekrasnoj plaži, šetnici uz more te bogatoj ponudi restorana, kafića i trgovina. Grad nudi raznoliku ponudu aktivnosti uključujući vodene sportove, kulturna događanja i noćni život, što ga čini idealnim odredištem za stalni boravak i boravak u slobodno vrijeme.

Ako tražite nekretninu na ovom području, nudimo vam pomoć u pronalaženju idealnog doma prema vašim specifičnim zahtjevima. Bilo da preferirate moderne novogradnje, tradicionalne dalmatinske kuće ili luksuzne vile s pogledom na more, rado ćemo vam pomoći pronaći pravu. Naši iskusni posrednici pružit će vam kompletnu uslugu od očevida do pravnih i administrativnih poslova vezanih uz kupnju nekretnine. Ne ustručavajte se kontaktirati nas i obavijestite nas o svojim zahtjevima kako bismo mogli započeti potragu za vašim domom iz snova.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
100 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00