Moderno uređen apartman s terasom, udaljen 700 metara od plaže u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 14164
255,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
More 700 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderno uređen dvosobni apartman s terasom, udaljen samo 700 metara od plaže Hangar i 1300 metara od centra Vodica.

Ovaj stan predstavlja idealan spoj modernog življenja i odlične lokacije u blizini plaže i svih gradskih sadržaja.

Stan S2 je južno orijentiran i nudi zanimljivo dizajniran i funkcionalan raspored ukupne korisne površine od 72,74 m² i parkirno mjesto od 11 m². Nalazi se na prvom katu i sastoji se od ulaznog hodnika, kuhinje s blagovaonicom, dnevnog boravka s izlazom na natkrivenu terasu, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Stanu pripada i vanjsko parkirno mjesto u zatvorenom dvorištu zgrade.

Kompletna manja stambena zgrada u kojoj se stan nalazi je kompletno renovirana. Zgrada modernog izgleda sastoji se od četiri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat te visoko potkrovlje. Renovacija je izvedena kvalitetnim materijalima i u skladu s najnovijim standardima gradnje, uključujući polistirensku fasadu, vanjsku ALU tehnologiju prozora, električne grilje s integriranim komarnicima te nove elektro i vodovodne instalacije.

Stan je obložen visokokvalitetnim keramičkim pločicama i parketom u neutralnoj nijansi koji zaokružuju elegantan i čist interijer. Svaka soba je opremljena klima uređajem, kupaonice su opremljene modernim sanitarijama, grijanjem i perilicom rublja. Za sigurnost se brinu protupožarna vrata. Kuhinja je potpuno opremljena, a balkon ima staklenu ogradu i novu tendu na razvlačenje. Cijeli stan je opremljen kvalitetnim i modernim namještajem rađenim po mjeri. Stan također ima odvojena brojila za vodu i struju.

Vodice su jedno od najpopularnijih turističkih mjesta na hrvatskoj obali, poznato po svojoj živahnoj atmosferi, prekrasnim plažama i širokom spektru kulturnih i rekreacijskih aktivnosti. Zahvaljujući svom položaju na jadranskoj obali, Vodice nude izvrsne mogućnosti za ljubitelje života na plaži, ali i za one koji vole uživati u večernjim šetnjama rivom ili posjetiti lokalne restorane i barove.

Ako tražite nekretninu na ovom području, rado ćemo vam pomoći pronaći idealan stan ili kuću prema vašim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć u cijelom procesu kupnje nekretnine kako bismo Vam pomogli pronaći svoj dom iz snova uz more.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00