Namješten namješten stan sa privatnim vrtom, Medulin

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14201
238,500 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 600 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Na odličnoj lokaciji u Medulinu, prodaje se prizemni stan sa okućnicom od 60 m2 koja se sastoji od popločanog dijela i travnatog dijela gdje je moguće izgraditi bazen.

Stan se sastoji od: prostranog hodnika, dnevnog boravka s kuhinjom, 2 spavaće sobe, kupaonice, velike okućnice od 60 m2, parkirnog mjesta i ostave.

Kvalitetno opremljen, namješten i kvalitetno građen stan južne orijentacije, funkcionalnog rasporeda.

Stanu pripada i ostava od 5,5 m2 koja se nalazi uz stan, te parking u sklopu stana.

Medulin je na popisu vodećih središta istarskog turizma i jedno je od 20 najpoznatijih jadranskih ljetovališta. Dinamičan razvoj ovog nekad malog ribarskog mjesta omogućio je izniman položaj i blaga mediteranska klima. Posjetitelji Medulina mogu uživati u mirnom i jedinstvenom krajoliku ili provesti dinamičan odmor uz vrhunsku ponudu ovog turističkog središta. Idealno za sve vodene sportove, ali zahvaljujući blagoj zimi, mediteranskoj klimi i bogatoj sportskoj infrastrukturi, možete uživati iu svim drugim sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Medulinski restorani svojom ponudom maštovitih jela zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

Kušajte specijalitete od jadranske ribe, rakova i školjaka, istarski pršut, proljetne delicije sa divljim šparogama i jesenske gastronomske kreacije afrodizijačkih tartufa. Od crnih vina sommelieri preporučuju istarsku malvaziju, chardonnay, pinot crni i bijeli grays te teran, merlot i cabarnet sauvignon.

Medulin ima banku, bankomate, poštu, liječničku ordinaciju, ljekarnu, ribarnicu, autopraonicu, niz trgovina i restorana, suvenirnice, zlatarne, frizerski saloni, galerije otvorene tijekom cijele godine. Zabava je raznolika, od noćnih klubova koji rade do jutra, brojnih beach barova, kafića i ljetnih terasa te raznih animacijskih klubova za mlade i velike.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
690 m
Liječnik
340 m
Kafić
390 m
Restoran
320 m
Bar
310 m
Škola/vrtić
950 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00