Namješten stan, 2. sprat u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13736
54,414 €
Područje 30 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 317 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju udoban 1-soban stan ukupne površine 30,23 m² u centru Ulcinja, Crna Gora. Ovaj stan se nalazi na 2. katu četverokatnice od cigle iu privatnom je vlasništvu.

Stan je kompletno opremljen što omogućava odmah useljenje. Pogodan je i za stalni boravak i kao prilika za ulaganje sa zajamčenim godišnjim povratom od 7%.

Apartman ima dnevni dio povezan s kuhinjom, kupaonicu i mali balkon. Lokalno grijanje na struju osigurava ugodne temperature tijekom cijele godine.

Stan je priključen na sve komunalne mreže uključujući internet, javnu kanalizaciju i razvod električne energije 230V.

Zgrada se nalazi u središnjem dijelu naselja, što znači da su svi sadržaji, uključujući trgovine i usluge, u blizini. Stan je lako dostupan automobilom, nalazi se u blizini autoputa i dobre prometne mreže. Udaljenost od mora je samo 1900 metara, što omogućuje jednostavan pristup plažama i mogućnost kupanja.

Ulcinj je prekrasan povijesni grad na obali južne Crne Gore, poznat po dugim pješčanim plažama i prekrasnom krajoliku. Grad je i kulturno središte s bogatom baštinom i brojnim zanimljivim znamenitostima kao što su Stari Grad i Citadela. Ova lokacija nudi idealnu kombinaciju mirnog življenja s mogućnostima za aktivnosti u slobodno vrijeme.

Tražite li idealnu nekretninu na željenoj lokaciji, gdje možete provesti udoban odmor ili uložiti svoja sredstva, slobodno nas kontaktirajte. Nudimo profesionalne usluge u traženju i kupnji nekretnina prema vašim specifičnim zahtjevima.

Pružit ćemo vam sve potrebne informacije i podršku u svakom koraku u procesu donošenja odluka.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
30 m2
Korisna površina
30 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00