Namješten stan, 3. sprat u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13738
53,028 €
Područje 29 m2
Izgled 1+kk
Pod 4/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 309 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju ugodan 1-soban stan u gradu Ulcinju u Crnoj Gori. Stan se nalazi na 3. katu četverokatnice od cigle i ukupne stambene površine iznosi 29,46 m², dok je korisna površina 29 m².

Stan je u dobrom stanju, namješten i useljiv od 30.09.2024.

Stan je opremljen svom potrebnom opremom i nudi ugodan život u centru naselja. Prednost ovog stana je njegova lokacija na popularnoj lokaciji, u blizini svih važnijih trgovina i servisa.

Zahvaljujući dostupnosti interneta i električnog grijanja, stan je pogodan za cjelogodišnji boravak.

Kuća je spojena na javnu kanalizaciju te je sva osnovna infrastruktura nadohvat ruke. Udaljenost od mora je samo 1900 metara, što omogućuje jednostavan pristup plažama i mogućnostima kupanja.

Dobra prometna povezanost autocestom i cestama omogućuje laku dostupnost ostalim dijelovima grada i okolice.

Stan je također atraktivna investicija jer nudi zajamčeni godišnji povrat od 7%, što iznosi oko 4.000 eura godišnje. Ovaj stan je idealan izbor za one koji traže ugodan i ugodan život na atraktivnoj lokaciji.

Grad Ulcinj je jedan od najstarijih gradova na jadranskoj obali i poznat je po svojoj bogatoj povijesti i kulturnoj baštini. Grad će ponuditi prekrasne plaže, čisto more i slikovitu arhitekturu koja će očarati svakog posjetitelja. Ulcinj je također poznat po svojoj blagoj klimi i ugodnoj atmosferi, što ga čini idealnim mjestom za stalni boravak, kao i za rekreativne svrhe.

Ako ovaj stan ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo vam pomoći pronaći nekretninu točno prema vašim zahtjevima. Nudimo širok izbor apartmana, vila i kuća u različitim cjenovnim kategorijama i na različitim lokacijama. Kontaktirajte nas i recite nam svoje želje - mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
29 m2
Korisna površina
29 m2

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00