Namješten stan s pogledom na more, Medulin

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14323
193,000 €
Područje 58 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/3
More 130 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prekrasan 2-sobni stan u Medulinu s pogledom na more. Ovaj stan se nalazi na trećem katu stambene zgrade od cigle iz 2003. godine i ukupne je stambene površine 58 m², a korisne površine 43,18 m². Stan je u vrlo dobrom stanju i opremljen, odmah useljiv od 20.09.2024.

Raspored apartmana uključuje dnevni boravak s kuhinjom, spavaću sobu, kupaonicu i prostranu terasu na kojoj možete uživati u mirnim večerima s prekrasnim pogledom na more. Stan je opremljen etažnim grijanjem na struju, a dostupan je i internet. Stanu pripada parkirno mjesto, au zgradi postoji javna kanalizacija.

Apartman se nalazi u mirnom dijelu naselja Medulin, samo 130 metara od mora, što ga čini idealnim mjestom za ljubitelje kupanja i rekreacije. U blizini stana nalaze se svi potrebni sadržaji kao što su pošta, mreža trgovina i uslužnih djelatnosti.

Medulin je popularno turističko mjesto na istarskom poluotoku koje nudi bogate mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Prirodne ljepote, duge plaže s čistim morem i bogata kulturna baština čine Medulin izvrsnim mjestom za stalni boravak i ljetni odmor. Grad je poznat po prijateljskoj atmosferi, kvalitetnoj infrastrukturi i širokoj ponudi sportskih aktivnosti, uključujući biciklizam, jedrenje i ronjenje. Medulin također nudi brojne restorane, kafiće i trgovine, tako da ćete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i ugodan boravak.

Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže mirno mjesto za život ili apartman za odmor s pogledom na more i lakim pristupom plažama i lokalnim sadržajima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
58 m2
Korisna površina
43.18 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
520 m
Liječnik
750 m
Kafić
340 m
Restoran
160 m
Bar
340 m
Škola/vrtić
450 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00