Namješten stan, sa balkonom, 3. sprat u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13737
43,830 €
Područje 24 m2
Izgled 1+kk
Pod 4/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 256 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju ugodan jednosoban stan koji se nalazi na 3. spratu četverospratne zgrade od cigle u gradu Ulcinju.

S ukupnom površinom od 24,35 m² i korisnom površinom od 24 m², ovaj stan je u vrlo dobrom stanju i pružit će vam sav komfor koji vam je potreban za udoban život.

Stan je kompletno opremljen i nudi moderan i funkcionalan raspored. Ima prostrani balkon na kojem možete uživati u mirnim večerima s pogledom na grad. Stan je slobodan od 30.09.2024., a zahvaljujući svom položaju u centru naselja ima sve usluge i sadržaje na dohvat ruke.

Nekretnina je opremljena internet priključkom i lokalnim grijanjem na struju. Javna kanalizacija i priključak struje (230V) se podrazumijevaju. U blizini ćete pronaći i mrežu trgovina i servisa, što osigurava visoku razinu udobnosti stanovanja. Prometna dostupnost je izvrsna, s pristupom autocesti i cesti, a prekrasne plaže udaljene su samo 1900 metara.

Ulcinj je prekrasan grad na jugoistoku Crne Gore, poznat po dugim pješčanim plažama, povijesnom starom gradu i bogatoj kulturi. Grad ima idealne uvjete za razne vodene sportove i popularno je mjesto za turiste i lokalno stanovništvo. Stari grad Ulcinj smješten je na stijeni iznad Jadranskog mora i nudi prekrasne poglede i povijesne spomenike. Ugodna mediteranska klima i prekrasan prirodni krajolik čine Ulcinj idealnim mjestom za stalni boravak ili kao investiciju u nekretnine.

Investicijska prilika ovog stana nije zanemariva - uz zajamčeni godišnji povrat od 7% i povrat od 4 tisuće eura godišnje.

Ukoliko Vas ovaj stan ne zanima ili tražite nešto specifično, rado ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koja će u potpunosti zadovoljiti Vaše zahtjeve. Naša ponuda uključuje širok portfelj nekretnina različitih tipova i lokacija.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za konzultacije i izraziti svoje želje - mi smo tu da vam pomognemo pronaći svoj idealan dom ili investiciju.

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
24 m2
Korisna površina
24 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00