Namješten stan sa terasom, 3 sprat u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13739
140,400 €
Područje 78 m2
Izgled 2+kk
Pod 4/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 819 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju prostran stan površine 78 m² koji se nalazi na 3 spratu jednospratne zgrade od cigle u naselju Ulcinj.

Stan je dvosoban i sastoji se od dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom, spavaće sobe i kupaonice. Apartman također ima prostranu terasu, idealnu za opuštanje.

Stan je kompletno namješten i opremljen, uključujući internet priključak i električno grijanje.

Stan je dobro održavan i jamči ugodan život kako za trajno korištenje tako i za iznajmljivanje.

Zgrada u kojoj se stan nalazi nalazi se u centru naselja i omogućava lak pristup svim potrebnim uslugama i trgovinama koje se nalaze u blizini. Parking je moguć ispred kuće, a najbliža plaža je udaljena samo 1900 metara.

Stan će biti useljiv od 30.09.2024. godine, a zahvaljujući atraktivnoj lokaciji na poželjnoj lokaciji Ulcinja, zanimljiva je investiciona prilika sa garantiranim godišnjim povratom od 7%, što predstavlja cca 10.000 EUR godišnje.

Ulcinj je grad na južnoj obali Crne Gore, poznat po dugim pješčanim plažama i bogatoj povijesti. Grad nudi kombinaciju prekrasnog prirodnog okruženja i kulturne baštine, što ga čini idealnim mjestom za rekreaciju i stalni boravak. Stari grad Ulcinj je slikovit i pun uskih ulica, povijesnih zgrada i tradicionalnih restorana u kojima posjetitelji mogu kušati domaće specijalitete.

Naša agencija za nekretnine rado će vam pomoći pronaći nekretninu na ovoj prekrasnoj lokaciji. Nudimo stručne savjete i transparentne pregovore prilikom odabira vaše nove nekretnine. Osigurat ćemo da cijeli proces teče glatko i bez komplikacija, uključujući svu administraciju i prijenos vlasništva. Za više zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte direktno. Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
4
Broj katova
4
Izgled
2+kk
Područje
78 m2
Korisna površina
76 m2
Terasa
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00