Namješten stan sa terasom u Ulcinju

Ulcinj, Crna Gora – ID 13712
77,976 €
Područje 43 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 1 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 455 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju prostran stan sa terasom na atraktivnoj lokaciji grada Ulcinja u Crnoj Gori.

Ovaj zidani stan nalazi se na 1. katu četverokatnice i ima ukupnu tlocrtnu površinu od 43,32 m² i korisne površine od 40 m².

Raspored ovog 1-sobnog stana uključuje prostrani dnevni boravak povezan s kuhinjom, kupaonicu i ugodnu terasu na kojoj možete uživati u svježem zraku i pogledu na okolicu.

Stan je opremljen lokalnim grijanjem na struju, što osigurava ugodnu klimu tijekom cijele godine. Internet je također dostupan, što olakšava rad na daljinu ili uobičajene dnevne aktivnosti. Zgrada se nalazi u središtu naselja, što znači da je sve što vam je potrebno na dohvat ruke - trgovine, usluge, restorani i ostali osnovni sadržaji.

Prometne veze su vrlo prikladne, s pristupom autocesti i cestama koje olakšavaju putovanje u okolna područja. Udaljenost od mora je samo 1900 metara, što osigurava brz i praktičan pristup plažama idealnim za kupanje i sunčanje.

Ulcinj je jedan od najstarijih gradova u Crnoj Gori, a ujedno i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Ovaj slikoviti grad poznat je po dugim pješčanim plažama, bogatoj povijesti i kulturnoj raznolikosti. Ulcinj se može pohvaliti veličanstvenom starom tvrđavom i brojnim spomenicima kulture koji podsjećaju na njegovu slavnu prošlost. Osim prekrasne obale, Ulcinj nudi i prekrasan prirodni krajolik, odlične restorane i raznolik noćni život.

Ovaj stan je također odlična prilika za ulaganje sa zajamčenim godišnjim povratom od 7% (cca. 5500 EUR). Izvrsna lokacija i potencijal za kratkoročni ili dugoročni najam čine ovu ponudu idealnim izborom za investitore.

Ako tražite nekretninu u prekrasnom primorskom mjestu kao što je Ulcinj, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo razgledavanje. Ova ponuda dostupna je isključivo kod nas, što jamči ekskluzivnost i nesmetan proces kupovine.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
43 m2
Korisna površina
40 m2
Terasa
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00