Namješten stan u centru Pule - Idealan za bavljenje turizmom i obiteljski život

Pula, Hrvatska – ID 14415
220,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
More 1 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 1283 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju kompletno namješten stan površine 70,58 m² na prvom katu stambene zgrade u centru Pule. Ovaj prostrani i moderno namješten stan je kompletno renoviran i useljiv odmah. Raspored prostorija uključuje dnevni boravak, kuhinju s blagovaonicom, 2 spavaće sobe, ostavu, kupaonicu i hodnik. Stan također uključuje konobu od 18 m² i garažu, što osigurava puno skladišnog prostora i pogodan parking.

Apartman je opremljen klima uređajem za hlađenje i grijanje, kao i centralnim grijanjem što osigurava udobnost tijekom cijele godine. Kategorizirana je i trenutno se koristi za iznajmljivanje, što je čini isplativom investicijom, idealnom kako za turističke svrhe tako i za obiteljski život.

Apartman se nalazi u blizini centra Pule, koja je poznata po svojoj bogatoj povijesti, kulturnim spomenicima i ugodnom mediteranskom ugođaju. U blizini se nalaze svi javni sadržaji, uključujući vrtić, školu, trgovine i restorane. Zahvaljujući svojoj lokaciji, stan je idealan za one koji traže udoban život u centru grada s mogućnošću korištenja za kratkoročni ili dugoročni najam turistima.

Pula, najveći grad u Istri, poznata je po svojim povijesnim spomenicima, uključujući čuveni rimski amfiteatar, koji svake godine privuče tisuće posjetitelja. Grad nudi bogate kulturne aktivnosti, prekrasne plaže i odličnu prometnu povezanost. Lokacija stana u blizini centra omogućuje lak pristup svim važnim sadržajima i sadržajima, što ga čini izvrsnim izborom za stalni boravak ili investiciju.

Uz Mojenemovitostumore pomoći ćemo vam pronaći idealnu nekretninu u Puli ili na drugim atraktivnim lokacijama u Hrvatskoj. Pružamo stručne savjete i potpunu podršku pri kupnji nekretnine. Specijalizirani smo za nekretnine uz more koje nude visok investicijski potencijal kao i udobnost za trajno stanovanje.

Ako ste zainteresirani za ovaj stan, ili ako tražite drugu nekretninu u Hrvatskoj, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo vam pomoći pronaći idealan dom ili investiciju.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
70.58 m2
Lođa
YES
Garaža
YES
Podrum
YES
Posao
50 m
Liječnik
140 m
Kafić
220 m
Restoran
230 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
150 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00