Nova obiteljska vila, 1 red do mora, Krašići Tivat

Krašići, Crna Gora – ID 12602
930,000 €
Područje 400 m2
Izgled 5+kk
More 5 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova nova obiteljska vila nalazi se u prvom redu uz more u naselju Krašići, mirnom i ugodnom mjestu na poluotoku Luštica u Boki Kotorskoj.

Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, ova vila nudi izravan pristup najčišćem moru na ovom području, odmah preko puta luksuznog kompleksa Porto Montenegro.

Ispred vile nalazi se uređeno pristanište i plaža sa sitnim šljunkom, a sa pristaništa stepenište vodi direktno u more.

Vila je dizajnirana s vrtnim rasporedom koji uključuje sadnju biljaka poput ružmarina, lavande, čempresa, oleandra i limuna.

Ovaj projekt je uključen u cijenu i bit će realiziran do kraja rujna 2024. Fasada vile će biti gotova u skoroj budućnosti, što je također uključeno u cijenu.

Svaka soba vile ima panoramske prozore od poda do plafona koji pružaju prekrasan pogled na Bokokotorski zaliv.

Na 1. katu nalazi se prostrani dnevni boravak s izlazom na terasu i plažu, blagovaonica, kuhinja, kupaonica i spremište.

Na 2. katu nalaze se dvije spavaće sobe s balkonima i fantastičnim panoramskim pogledom na more, velika kupaonica (12 m²), hodnik i ostava.

Na 3. katu nalaze se dvije prostrane glavne spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i balkonima s kojih se pruža spektakularan pogled na Bokokotorski zaljev. Hodnik.

Na imanju se nalazi zasebna terasa (4 metra nadmorske visine) koja se može koristiti kao ljetna kuhinja sa roštiljem, saunom ili kao zaseban manji studio apartman.

Ispod terase je tehnička prostorija s biološkim sustavom za pročišćavanje otpadnih voda.

Vila je izgrađena od visokokvalitetnih materijala, pogodna za korištenje u prvom redu do mora. Konstrukcija i izolacija projektirane su s obzirom na zahtjevne uvjete primorskog okoliša. Visina stropa je 2,9m.

Krašići su jedno od najatraktivnijih mjesta na poluotoku Luštica, koje spaja privatnost i blizinu prirode s izvrsnom dostupnošću svim popularnim mjestima u regiji.

U blizini ćete pronaći:

Restorani su udaljeni 100 metara od vile i otvoreni su tijekom cijele godine.

Plaža Plavi Horizont, poznata po finom pijesku i borovom parku, udaljena je 10 minuta vožnje automobilom.

Luksuzni beach club nalazi se 5 km od vile i nudi restoran, SPA centar, bazen i plažu s redovitom glazbom i tematskim večerima.

Elitni urbani kompleks Luštica Bay, udaljen 10 km, nudi prvu i jedinu golf rezidenciju u Crnoj Gori, teniske terene, SPA i fitness centar, šetnicu s restoranima i trgovinama, te mnoge druge aktivnosti.

Prirodni rezervat Solila je idealno mjesto za šetnju i udaljen je 8 minuta vožnje automobilom.

Luksuzna marina Porto Montenegro sa svojim brojnim restoranima, trgovinama, vojnim muzejom, dječjim igralištem i bogatim noćnim životom udaljena je samo 20 minuta vožnje automobilom ili 8 minuta vožnje brodom od vlastitog pristaništa.

Ova lokacija također nudi jednostavan pristup međunarodnim zračnim lukama: Tivat (13 km), Podgorica (90 km) i Ćilipi (Dubrovnik, Hrvatska) (46 km).

Ukoliko ste zainteresirani za ovu vilu, ali imate specifične zahtjeve, naš tim će vam rado pomoći da pronađete nekretninu upravo prema vašim željama. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i osobne konzultacije.

Broj katova
3
Izgled
5+kk
Pogled na more
YES
Područje
400 m2
Zaplet
285 m2
Korisna površina
200 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
80 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00