Novi apartman s pogledom na more u novogradnji u blizini plaže Mali Dubrovnik u Povljani na Pagu.

Povljana, Pag, Hrvatska – ID 14352
185,000 €
Područje 63 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 330 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 1079 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju moderan dvosobni stan (S4) površine 63 m² koji se nalazi na prvom katu novogradnje, samo 350 metara od plaže Mali Dubrovnik u mjestu Povljana na otoku Pagu.

Apartman se sastoji od prostranog dnevnog boravka, kupaonice, spavaće sobe i balkona koji pruža ugodno mjesto za opuštanje i pogled na okolinu.

Stanu pripada i parkirno mjesto s utičnicom za punjenje električnog automobila, dok je svaka utičnica spojena na brojilo električne energije u stanu, što osigurava ugodno i održivo stanovanje.

Povljana na otoku Pagu mirno je primorsko mjesto koje nudi idealne uvjete za obiteljski odmor i stalni boravak. Grad se može pohvaliti prekrasnim plažama, čistim morem i ugodnom mediteranskom klimom. U blizini se nalazi sva potrebna infrastruktura, uključujući restorane, trgovine i sportske sadržaje. Povljana je i odlična baza za otkrivanje ostalih ljepota otoka Paga, poznatog po jedinstvenoj prirodi i kulturnim spomenicima.

Tražite li nekretninu na ovoj atraktivnoj lokaciji, rado ćemo vam pomoći pronaći idealan stan ili kuću prema vašim specifičnim zahtjevima. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje nekretnine kako bismo Vam pomogli pronaći svoj dom iz snova uz more.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
63 m2
Korisna površina
60 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00