Novi kompletno namješten stan sa terasom u širem centru Vodica

Vodice, Hrvatska – ID 14391
285,000 €
Područje 89 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 1425 €
Godišnji prinos: 6.0%

Prodaje se novi, moderan apartman s terasom, smješten na atraktivnoj lokaciji u širem centru Vodica. Ovaj stan se nalazi u neposrednoj blizini škole, vrtića i trgovine, a centar mjesta udaljen je svega 250 metara, a gradska promenada samo 500 metara.

Stan se nalazi u prizemlju novije zgrade, orijentiran na jugoistok. Ukupna površina iznosi 85,52 m², dok sa pripadajućim parkirnim mjestom iznosi 89,27 m². Stan se rasporedom sastoji od hodnika, kuhinje povezane s blagovaonicom, dnevnog boravka, kupaonice, wc-a, dvije spavaće sobe i terase površine 9,06 m².

Stan sadrži fasadu s toplinskom izolacijom (stiropor), protupožarna ulazna vrata, klima uređaj, kvalitetne podne obloge, kvalitetne keramičke pločice i sanitarnu opremu u kupaonici, podno grijanje na struju u kupaonici, klizna vrata u stanu. dnevni boravak i PVC stolarija sa električnim roletama. Stanu pripada i parkirno mjesto od 15 m².

Ponuda cijene je sljedeća:

- Bez namještaja: 250.000 eura

- OPCIJA 1: 267.000 € (uključujući ugradbenu kuhinju s uređajima, zavjese, tendu i rasvjetu)

- OPCIJA 2: 285.000 eura (uključujući kompletan namještaj)

Vodice su poznato turističko mjesto na hrvatskoj obali Jadrana, smješteno u Šibensko-kninskoj županiji. Grad se može pohvaliti prekrasnim plažama, živahnom atmosferom i bogatom ponudom kulturnih i zabavnih sadržaja. Vodice su idealno mjesto za obiteljski odmor kao i za aktivno opuštanje, s blizinom povijesnog grada Šibenika i nacionalnih parkova poput Krke i Kornata.

Ukoliko ovaj stan ne odgovara vašim zahtjevima, rado ćemo vam pomoći pronaći drugu nekretninu koja će zadovoljiti vaše specifične potrebe. Naša ponuda uključuje veliki izbor luksuznih vila, apartmana i kuća na različitim lokacijama i cjenovnim kategorijama. Kontaktirajte nas i javite nam svoje želje - mi ćemo se pobrinuti da vaša pretraga nekretnine bude što ugodnija i učinkovitija.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
89 m2
Korisna površina
85.52 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00