Novi stan u potkrovlju s pogledom na more, Sveti Filip i Jakov

Sveti Filip i Jakov, Hrvatska – ID 14453
325,890 €
Područje 93 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 380 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju odličan stan u potkrovlju u modernoj novogradnji koja se nalazi u Svetom Filipu i Jakovu.

Ovaj prostrani apartman nalazi se na 2. katu i nudi prekrasan pogled na more. Stan se rasporedom sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, wc-a, kuhinje s blagovaonom, dnevnog boravka, natkrivene terase i balkona. Apartmanu pripada i krovna terasa koja je idealno mjesto za opuštanje s pogledom na more i okolni krajolik.

Stan neto korisne površine 93,35 m² dovoljno je prostran i ugodan za svakodnevni život. Stanu pripada parkirno mjesto ispred kuće. Ukupna neto površina sa svim dodacima iznosi 95,85 m².

Apartman se nalazi samo 800 metara od mora i centra grada, što osigurava odličnu dostupnost svih potrebnih sadržaja.

Ovaj stan se nudi preko firme, što znači da je kupac oslobođen plaćanja poreza na imovinu.

Završetak izgradnje planiran je za proljeće 2025. godine, a zgrada će biti opremljena dizalom.

Stan je građen od visokokvalitetne termo blok opeke sa 10 cm polistirol izolacije. Prozori su PVC sa trostrukim ostakljenjem, električnim roletama i komarnicima. Apartman ima klimu u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku. Kupaonice i toaleti bit će opremljeni podnim grijanjem, dok su podne obloge od laminata i pločica. Ulazna vrata su sigurnosna i protupožarna. Stan zadovoljava visoke energetske zahtjeve te se očekuje energetski certifikat razreda A+.

Posjedovanje apartmana uz more u popularnom mjestu Sveti Filip i Jakov nudi ne samo udoban život, već i izvrsnu priliku za odmor ili dugoročnu investiciju. Zahvaljujući izvrsnoj lokaciji i pogledu na more, ovaj apartman savršen je za sve koji traže mirno okruženje uz Jadran sa svim pogodnostima modernog življenja.

Sveti Filip i Jakov slikoviti je primorski gradić smješten između Zadra i Biograda na obali Pašmanskog mora. Grad je poznat po prekrasnim plažama, tradicionalnim ljetnim rezidencijama i prijateljskoj atmosferi. Stanovnici mogu uživati u brojnim restoranima, kafićima i trgovinama, dok obližnji grad Biograd nudi široku ponudu usluga i rekreacijskih sadržaja, uključujući Fun Park Mirnovec, koji je idealan za obitelji.

Hrvatska je jedna od najatraktivnijih destinacija za ulaganje u nekretnine zbog svoje prekrasne obale, povoljne klime i stabilnog tržišta. Ulaganje u nekretninu na području kao što je Sveti Filip i Jakov nudi ne samo veliki povrat ulaganja, već i mogućnost uživanja u opuštajućem životu uz more. Zahvaljujući traženim lokacijama na jadranskoj obali i rastućoj turističkoj potražnji, nekretnine u Hrvatskoj vrlo su cijenjene.

Uz Mojenemovitostumore nudimo Vam kompletnu uslugu pri kupnji luksuznih nekretnina uz more. Naše iskustvo na tržištu nekretnina u Hrvatskoj omogućuje nam da pronađemo idealnu stambenu ili investicijsku priliku točno prema vašim zahtjevima. Osigurat ćemo nesmetan proces kupnje za vas, uključujući sve pravne i tehničke formalnosti.

Ako ste zainteresirani za ovu nekretninu, ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili dogovor o razgledavanju. Pomoći ćemo Vam pronaći idealnu nekretninu u Hrvatskoj prema Vašim željama

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
93 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00