Novoizgrađeni stan na odličnoj lokaciji u Sukošanu - samo 110 m od mora

Sukošan, Hrvatska – ID 14454
270,480 €
Područje 99 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/3
More 110 m
Stanje U izgradnji
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju apartmane u modernoj novogradnji na atraktivnoj lokaciji u Sukošanu, samo 110 metara od mora. Projekt obuhvaća tri stambene zgrade s ukupno 18 stanova. Ovaj stan se nalazi na prvom katu i pruža komforan raspored koji uključuje hodnik, dvije kupaonice, vešeraj, dvije spavaće sobe, kuhinju spojenu s blagovaonicom i dnevnim boravkom te natkrivenu terasu.

Neto korisna površina iznosi 96,60 m², uz stan je uključeno i parkirno mjesto ispred kuće. Ukupna korisna površina sa gospodarskim zgradama iznosi 99,10 m². Također je moguće kupiti garažu ili spremište uz nadoplatu, kontaktirajte nas za više informacija.

Završetak je predviđen za početak 2025. godine, što projekt čini izvrsnom prilikom za one koji traže moderan život uz more ili investicijsku nekretninu s visokim potencijalom povrata.

Nekretnina je udaljena 1,7 km od centra grada te kupac ne plaća porez na promet nekretnine jer projekt izvodi tvrtka koja je u sustavu PDV-a.

Objekt je izgrađen od potresno otpornog armiranog betona, s toplinskom izolacijom fasade od 10 cm polistirena i vodoodbojnom gornjom žbukom. Kvalitetna plastična stolarija opremljena je električnim aluminijskim roletama i mrežama protiv insekata. Prozorski sustav je izoliran i opremljen plinom punjenim ISO staklom za bolju izolaciju. Podne obloge su laminat i pločice, dok su dnevne i spavaće sobe opremljene klima uređajima. Svaki objekt će također biti opremljen sustavom kamera i protuprovalnim i protupožarnim vratima.

Prema dogovoru moguće je korištenje usluga uređenja interijera uz nadoplatu.

Očekuje se da nekretnine dobiju energetski certifikat A+, što jamči niske tekuće troškove.

Ulaganje u nekretnine u Sukošanu nudi idealnu opciju za miran život uz more ili dugoročnu investiciju s visokim potencijalom prihoda od iznajmljivanja turistima. Blizina mora i moderan dizajn ovih apartmana osiguravaju atraktivnost nekretnine za različite vrste zainteresiranih strana.

Sukošan je popularno turističko mjesto u širokoj uvali Zlatna luka, samo 7 km od Zadra. Zahvaljujući najvećoj marini za jahte na Jadranu - D-Marin marini Dalmacija - Sukošan je pravi raj za nautičare i ljubitelje mora. Grad nudi široku ponudu luksuznih apartmana, pansiona, hotela i kampova koji se nalaze tik uz more, što privlači ne samo domaće već i strane turiste.

Zahvaljujući čistom moru, prekrasnim plažama i stabilnom investicijskom okruženju, Hrvatska je jedna od najtraženijih destinacija za kupnju nekretnina uz more. Nekretnina u Sukošanu, smještena u blizini Zadra, idealna je opcija za one koji traže kuću za odmor ili dugoročnu investiciju sve veće vrijednosti.

Uz Mojenemovitostumore nudimo kompletnu uslugu pri kupnji nekretnine u Hrvatskoj, bilo da tražite luksuzan stan, vilu ili priliku za investiciju. Specijalizirani smo za nekretnine uz more, a zahvaljujući našem iskustvu pomoći ćemo vam pronaći savršen dom ili investiciju prema vašim potrebama.

Kontaktirajte nas i osigurat ćemo vam kupnju bez muke

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
99 m2
Korisna površina
96.6 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00