Novouređen i moderan apartman s bazenom i vrtom u Vodicama

Vodice, Hrvatska – ID 14325
359,000 €
Područje 98 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/3
More 850 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju prostran i potpuno namješten stan sa bazenom i vrtom, smješten na mirnoj lokaciji, samo 850 metara od plaže Hangar i 1500 metara od centra grada.

Apartman SJ2 se nalazi u prizemlju i moderno je dizajniran i funkcionalan raspored prostorija. Stan ukupne površine 98,24 m² uključuje 60,86 m² stambene površine, 17,82 m² natkrivene terase i 19,53 m² nenatkrivene terase. Sastoji se od hodnika, kupaonice, dvije spavaće sobe, prostrane kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka koji ima izlaz na natkrivenu i nenatkrivenu terasu. Na nenatkrivenoj terasi nalazi se bazen površine 14,45 m² i solarij s vanjskim tušem. Zapadnu stranu apartmana okružuje lijepo uređena okućnica od 85 m² koja je opremljena sustavom za navodnjavanje iu potpunosti je ograđena, čime je osigurana maksimalna privatnost. Stanu pripada i vanjski roštilj te dvorište koje može poslužiti kao parking za dva vozila. Kompletan namještaj je uključen u cijenu nekretnine i stan je odmah useljiv.

Ovaj novoizgrađeni dvosobni stan dio je manje moderne zgrade sa četiri stambene jedinice koja je izgrađena 2023. godine po najnovijim standardima gradnje. Zgrada ima tri etaže: prizemlje, prvi i drugi kat. Karakteristike uključuju polistirensku fasadu, protuprovalna i protupožarna ulazna vrata, potpuno opremljenu kuhinju, klimatizaciju u svakoj sobi, poseban ulaz, kvalitetnu Hans Grohe keramiku i sanitarije, podno grijanje u dnevnom boravku i kupaonici, električne rolete, antracit PVC prozore s komarnicima.

Vodice su popularno turističko mjesto na hrvatskoj obali, poznato po svojim plažama, bogatoj ponudi kulturnih i zabavnih sadržaja te blizini prirodnih ljepota poput Nacionalnog parka Krka. Zahvaljujući izvrsnom položaju i atraktivnoj infrastrukturi, idealno je mjesto za stalni boravak i odmor.

Ako tražite sličnu nekretninu ili imate specifične zahtjeve, rado ćemo vam pomoći pronaći idealan stan ili kuću na ovom području. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
98 m2
Korisna površina
60.86 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00