Nudimo na prodaju prekrasan apartman uz more u Privlacama, Hrvatska

Privlaka, Hrvatska – ID 14811
320,000 €
Područje 89 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/3
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Imamo jedinstvenu priliku da kupite prekrasan dvosobni stan koji se nalazi na 2. katu novogradnje na atraktivnoj lokaciji u mjestu Privlaka.

Stan neto korisne površine 87,27 m² sastoji se od prostranog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, zasebnog wc-a, ostave, potpuno opremljene kuhinje s blagovaonicom i dnevnog boravka koji se lagano prelijeva na natkrivenu terasu s pogled na okolicu.

Ova ponuda uključuje i parkirno mjesto, tako da ukupna neto korisna površina s parkirnim mjestom iznosi 89,77 m². Cijela zgrada sadrži samo 6 apartmana, što jamči privatnost i mir.

Apartman se nalazi samo 200 metara od kristalno čistog mora i 600 metara od centra slikovitog mjesta Privlaka. Privlaka je mirno ribarsko i turističko mjesto sa kompletnim sadržajima - trgovine, restorani, pošta i medicinske ustanove. Za ljubitelje sporta u blizini su dostupni jedrenje, surfanje i drugi vodeni sportovi. Ljubitelji prirode će cijeniti prekrasne pješčane plaže i plitke uvale, koje su idealne za opuštanje i obiteljski odmor.

Ulaganje u nekretninu uz more u Hrvatskoj odličan je izbor kako za one koji traže drugi dom u prekrasnom mediteranskom okruženju, tako i za one koje zanima nekretnina za najam. Privlaka je popularno mjesto zbog blizine Zadra (samo 15 minuta vožnje), kraljevskog grada Nina i otoka Vira. Izvrsna pristupačnost i ugodna klima tijekom cijele godine čine ovu destinaciju idealnim mjestom za odmor i aktivan boravak. Velika prednost za kupca je i oslobađanje od plaćanja poreza na promet nekretnina prilikom kupnje ove nekretnine.

Privlaka se nalazi na pješčanom poluotoku između gradova Zadra i Nina, što osigurava lak pristup glavnim prometnim čvorištima u regiji. Međunarodna zračna luka Zadar udaljena je samo 30 minuta vožnje, što omogućuje brze veze s drugim europskim odredištima. Do Zadra možete doći za samo 15 minuta vožnje automobilom, gdje ćete pronaći bogatu kulturnu ponudu, povijesne spomenike, restorane i modernu infrastrukturu.

Mojenemovitostumore Vam nudi široku ponudu nekretnina uz more u Hrvatskoj, gdje možete birati između različitih tipova nekretnina prema Vašim željama. Stručnjaci smo za tržište nekretnina na ovom području i nudimo kompletne usluge vezane uz kupnju nekretnina. Ističemo profesionalan pristup i pomažemo našim klijentima pronaći najprikladniju nekretninu prema njihovim zahtjevima. Osigurat ćemo vam sigurnu i bezbrižnu kupnju uz punu pravnu podršku.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas i dogovoriti obilazak ovog prekrasnog apartmana.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
3+kk
Područje
89 m2
Korisna površina
87.27 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00