Potpuno namješten apartman s bazenom i pogledom na more u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14385
149,000 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/3
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 869 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju potpuno opremljen i namješten stan na odličnoj lokaciji, samo 300 metara od mora.

Ovaj apartman nudi mogućnost korištenja bazena i pruža prekrasan pogled na more.

Stan se nalazi na drugom katu manje stambene zgrade i sastoji se od: hodnika, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom, jedne spavaće sobe, kupaonice i dva balkona od kojih jedan ima pogled na more.

Stan je orijentiran na jugozapad, što osigurava dosta prirodne svjetlosti.

Prodaje se kompletno namješten i opremljen.

Stanu pripada parkirno mjesto i mogućnost korištenja prekrasnog bazena koji je okružen mediteranskim raslinjem.

Stan ima svu potrebnu dokumentaciju i odmah je useljiv. Idealna je za ljetovanje ili iznajmljivanje tijekom turističke sezone.

Medulin je popularno turističko mjesto na istarskom poluotoku koje nudi bogate mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Prirodne ljepote, duge plaže s čistim morem i bogata kulturna baština čine Medulin izvrsnim mjestom za stalni boravak i ljetni odmor. Grad je poznat po prijateljskoj atmosferi, kvalitetnoj infrastrukturi i širokoj ponudi sportskih aktivnosti, uključujući biciklizam, jedrenje i ronjenje. Medulin također nudi brojne restorane, kafiće i trgovine, tako da ćete pronaći sve što vam je potrebno za udoban i ugodan boravak.

Ovaj apartman je idealan izbor za one koji traže mirno mjesto za život ili apartman za odmor s pogledom na more i lakim pristupom plažama i lokalnim sadržajima. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili za dogovor o razgledavanju ove izuzetne nekretnine.

Ako ovaj stan nije baš ono što tražite, slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo Vam pomoći pronaći nekretninu koja će zadovoljiti Vaše želje i potrebe. Nudimo veliki izbor apartmana, kuća i zemljišta u Medulinu i okolici. Samo nam recite svoje zahtjeve, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
48 m2
Korisna površina
47 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00