Potpuno namješten i opremljen stan u Medulinu

Medulin, Medulin, Hrvatska – ID 14204
180,000 €
Područje 41 m2
Izgled 2+kk
Pod 3/3
More 450 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 1050 €
Godišnji prinos: 7.0%

Nudimo na prodaju kompletno namješten i opremljen stan u Medulinu koji se nalazi na drugom katu ukupne površine 41,81 m².

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, spavaće sobe, kupaonice i balkona/loggie. U potkrovlju se nalazi spremište koje pripada ovom stanu.

Apartman se nalazi na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Medulinu, samo nekoliko minuta hoda od poznate pješčane plaže Bijeca. U blizini se nalaze svi potrebni gradski sadržaji kao što su škole, vrtići, ljekarne, trgovine i ostali servisi.

Apartman se nalazi u stambenoj zgradi, samo 450 metara od plaže, u mirnoj slijepoj ulici.

Kompletno je namješten, klimatiziran i spreman za novog vlasnika.

Ispred zgrade nalazi se parkirno mjesto.

Medulin je popularno turističko mjesto koje osim prekrasnih plaža nudi široku ponudu aktivnosti za slobodno vrijeme i izvrsnu infrastrukturu. Zahvaljujući svom strateškom položaju, idealno je mjesto kako za stalni boravak tako i za rekreaciju.

Ukoliko imate specifične zahtjeve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći pronaći i odabrati idealan apartman ili kuću u Medulinu i okolici. Nudimo stručne savjete i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje kako biste pronašli svoj dom iz snova uz more.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
41 m2
Korisna površina
40 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00