Potpuno opremljena, prekrasna gradska kuća s pogledom na more u Byali, uključeno parkirno mjesto

Byala, Bugarska – ID 14128
120,000 €
Područje 92 m2
Izgled 3+kk
More 450 m
Naknada za uslugu 500 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Top cijena! Nudimo na prodaju modernu dvokatnicu u nizu koja se nalazi u slikovitom primorskom gradiću Byala, samo 450 metara od prekrasne pješčane plaže. Ova moderna kuća s ukupnom površinom od 92 m² nudi udoban i dobro promišljen raspored koji jamči udoban život kako za obiteljski odmor tako i za stalni boravak.

Prizemlje: Udobnost i opuštanje:

Ulazni hodnik s praktičnom nišom za perilicu i bojler osigurava jednostavan pristup kućanskim aparatima. Prostrani dnevni boravak povezan je s modernom kuhinjom i blagovaonicom, što stvara idealan prostor za obiteljske trenutke i susrete s prijateljima. Iz dnevnog boravka se direktno izlazi na privatno ograđeno dvorište sa verandom, zelenim površinama. Prizemlje također upotpunjuje kupaonica s tušem.

Prvi kat: mirno područje i pogled na more:

Na prvom katu dočekat će vas svijetli hodnik koji vodi do dvije ugodne spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima izlaz na balkon s kojeg možete uživati u prekrasnom pogledu na more. Tu je i prostrana kupaonica s kadom i prozorom koji daje obilje prirodnog svjetla.

Izvanredni sadržaji i usluge:

Kuća je dio ekskluzivnog kompleksa od samo pet kuća u nizu, od kojih svaka ima svoj zasebni pristup s ulice. Kuća ima privatno dvorište od 50 m², koje pruža dovoljno prostora za aktivnosti na otvorenom i opuštanje. Vlasniku je na raspolaganju ograđeno rekreacijsko područje s tri bazena za odrasle i djecu, ležaljkama i suncobranima. Godišnja naknada za korištenje ove površine iznosi 150 eura. Kućima pripada i parkirno mjesto.

Savršeno mjesto za život i rekreaciju:

Kuća je odobrena 2015. godine i potpuno je namještena i opremljena, odmah useljiva. Godišnja naknada za održavanje zajedničkih prostorija i brigu o uređenju iznosi 500 eura.

Byala je idealno mjesto za one koji traže miran život u ugodnom okruženju, samo nekoliko minuta od mora.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija i obilazak ovog prekrasnog doma!

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
92 m2
Zaplet
100 m2
Korisna površina
92 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
92 m2
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00