Prekrasan 2-sobni stan, na poželjnoj lokaciji, kompleks Polar Star, Bugarska

Sveti Vlas, Bugarska – ID 14433
111,500 €
Područje 48 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/7
More 300 m
Naknada za uslugu 12 € po m2/godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo prekrasan 2-sobni stan u popularnom kompleksu Polar Star, Sveti Vlas, Bugarska

U ekskluzivnoj ponudi imamo moderan 2-soban stan ukupne stambene površine 48 m², od čega je korisna površina 42,24 m², u veoma traženom kompleksu Polar Star u gradu Sveti Vlas, u okrug Burgas, Bugarska. Stan je u privatnom vlasništvu i nalazi se u prizemlju sedmerokatnice od cigle.

Stan je u izvrsnom stanju i potpuno je opremljen modernim i ukusnim namještajem. Raspored stana uključuje prostrani dnevni boravak s potpuno opremljenom kuhinjom, ugodnu spavaću sobu, kupaonicu s wc-om i balkon s kojeg se pruža ugodan prostor za sjedenje i pogled na okolicu.

Oprema kompleksa Polar Star:

Recepcija i zaštitarska služba 24 sata

Uređene zelene površine i vrtovi

Bazen mogu koristiti svi stanari kompleksa

Blizina pristupa lokalnim restoranima, trgovinama i uslugama

Ovaj apartman se nalazi samo 300 metara od prekrasne pješčane obale, omogućavajući brz i jednostavan pristup kupanju i aktivnostima na plaži. Sveti Vlas je poznat po svojim čistim plažama, izvrsnoj klimi i izvrsnim uvjetima kako za ljetni odmor tako i za život tijekom cijele godine.

Gradski sadržaji u blizini: Grad Sveti Vlas pruža punu gradsku opremljenost - u blizini stana se nalaze škola, vrtić, medicinske ustanove, pošta, supermarketi, prodavnice i druge usluge. Lokalni prijevoz je vrlo dostupan: javni prijevoz, autobusi i lak pristup glavnim cestama.

Stan je spojen na javnu kanalizaciju, ima standardni električni napon 230V, a grijanje je izvedeno lokalnom električnom mrežom. Naknada za održavanje iznosi 12 EUR po m² godišnje, što je razuman iznos za sve pogodnosti i usluge kompleksa.

Stan je useljiv odmah, tako da ga možete odmah koristiti, bilo kao investiciju, nekretninu za odmor ili mjesto za stalni život.

Zašto investirati u nekretninu uz more od MOJE IMANJE UZ MORE? Naša agencija za nekretnine specijalizirana je za kvalitetne i provjerene nekretnine na bugarskoj obali Crnog mora. Pomoći ćemo vam pri kupovini, najmu i upravljanju nekretninama na lokacijama kao što su Sveti Vlas, Sunčani breg, Nesebar, Ravda, Pomorije i dr. Mi smo lokalni stručnjaci i pružamo kompletnu uslugu uključujući podršku nakon prodaje.

Kontaktirajte nas danas za više informacija i zakazivanje obilaska! Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za posjedovanje nekretnine na jednoj od najpoželjnijih lokacija na bugarskoj obali.

Kat
1
Broj katova
7
Izgled
2+kk
Područje
48 m2
Korisna površina
42.24 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00