Prekrasan apartman s pogledom na more u Vantačićima u Malinskoj,

Malinska, Hrvatska – ID 14261
179,000 €
Područje 57 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 300 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Prodaje se prekrasan apartman u pitoresknom gradiću Malinska u Primorsko-goranskoj županiji. Ovaj zidani stan sa 3 sobe ukupne stambene površine 57 m² i korisne površine 55 m² nalazi se na drugom katu dvokatnice i pruža prekrasan pogled na more.

Stan je u vrlo dobrom stanju i izgrađen je 2000. godine. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka spojenog s kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice i zasebnog wc-a. Dnevni boravak ima izlaz na balkon, a spavaća soba izlaz na lođu, gdje možete uživati u miru i prekrasnom pogledu.

Nekretnina je potpuno opremljena i odmah useljiva. Grijanje je osigurano lokalnim grijanjem na struju.

Stanu pripada i parkirno mjesto, što osigurava udobnost za vlasnike i njihove posjetitelje.

Apartman se nalazi u mirnom dijelu naselja, samo 300 metara od mora. U neposrednoj blizini nalazi se mreža trgovina i servisa koji pružaju svu potrebnu opremu za ugodan život.

U neposrednoj blizini također ćete pronaći mogućnosti za kupanje i opuštanje. Prometna povezanost je odlična, uz dostupnost autocesta i cestovnog prometa.

Malinska je prekrasno primorsko mjesto na otoku Krku koje je poznato po prekrasnoj prirodi, čistom moru i bogatoj ponudi aktivnosti za slobodno vrijeme. Grad nudi izvrsne mogućnosti za vodene sportove, ribolov, biciklizam i planinarenje. U ljetnim mjesecima ovdje ćete pronaći živahna kulturna i društvena događanja koja gradu daju poseban šarm.

Ovaj stan predstavlja idealnu priliku za one koji traže miran život u blizini mora na poželjnoj lokaciji. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija ili da dogovorimo obilazak.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
57 m2
Korisna površina
55 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00