Prekrasan stan južne orijentacije sa otvorenim pogledom na more u naselju Horizont, Luštica Bay

Luštica, Crna Gora – ID 14341
1,416,000 €
Područje 134 m2
Izgled 4+kk
Pod 2/3
More 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Ovaj prekrasan trosoban stan s otvorenim pogledom na more nudi 114 m² stambene površine i 20 m² terase, koja je savršeno mjesto za opuštanje uz pogled na Jadransko more. Stan također uključuje podzemnu garažu, trogodišnje članstvo u Horizon Golf Clubu i druge ekskluzivne pogodnosti vlasnika nekretnine.

Prednosti za vlasnike:

- Članstvo u Horizon Golf Clubu 3 godine besplatno

- Ekskluzivan pristup plažama i bazenima u Luštica Bayu, uključujući prioritetne rezervacije u klubovima na plaži

- Besplatan prijevoz do rive uz marinu i do centra Luštica Bay

- Vrhunska korisnička služba i sigurnosne usluge 24/7

- Snižene cijene u hotelu Chedi Luštica Bay s 5 zvjezdica za obitelj i prijatelje

- Povlaštene cijene za spa tretmane, pristup fitness centru, sportskim terenima, restoranima, trgovinama pa čak i vezovima za jahte

- Pristup ekskluzivnom programu za iznajmljivanje nekretnina

- Cjelogodišnje upravljanje i održavanje imovine uključujući njegu vrta po sniženoj cijeni

- Besplatno podzemno parkirno mjesto 25 godina

Uvjeti plaćanja:

- 20% prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora

- Preostalih 80% moguće je otplatiti u roku od 2 godine nakon isporuke nekretnine

- Plaćanje će se vršiti u 16 tromjesečnih rata

Ovaj fleksibilni plan plaćanja omogućuje vam raspored preostalih plaćanja na dulje vremensko razdoblje kako biste prilagodili financiranje svojim mogućnostima. Ako vas zanima više informacija ili imate specifične zahtjeve u vezi s nekretninom, naš tim će vam rado pružiti detaljan savjet i pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Horizont je ekskluzivno rezidencijalno naselje na padini gdje se ljepota Jadranskog mora susreće s beskrajom neba. Svaka je rezidencija pažljivo dizajnirana kako bi odražavala mediteranski stil i bila u savršenom skladu s okolnom prirodom. Terase vas pozivaju na opuštanje, bazeni za osvježavajuće plivanje i privatni prostori pružaju prekrasan pogled na marinu i more.

Živjeti u Horizontu znači uživati u najsitnijim detaljima, poput kuća od toplog kamena s Luštice, mediteranskih kapaka i krovova, interijera u zemljanim tonovima koji se slažu s plavim nebom i morem. Pogledi su pažljivo uokvireni lučnim trijemovima i pergolama koje rezidencijama daju autentičan šarm. Bazenske terase sa stablima maslina i limuna, zavojite stepenice s pogledom na more i vrtove donose luksuzni mediteranski ugođaj.

Luštica Bay je jedna od najekskluzivnijih lokacija u Crnoj Gori, koja spaja modernu udobnost s tradicionalnim mediteranskim šarmom. Nudi mnoštvo aktivnosti, uključujući teren za golf s 18 rupa, klubove na plaži, marinu i niz restorana, butika i aktivnosti za slobodno vrijeme. Uz pristup **Plaži Chedi**, golf terenima i klubovima na plaži kao što je **Almara Beach Club**, Luštica Bay pruža život pun udobnosti i stila.

Tražite li nekretninu u ovom slikovitom i luksuznom kraju, **rado ćemo vam pomoći pronaći idealnu kuću ili apartman** prema vašim željama. Nudimo profesionalne savjete i osobnu pomoć tijekom cijelog procesa kupnje kako bismo vam pomogli pronaći savršeni dom u ovoj prekrasnoj mediteranskoj destinaciji.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
134 m2
Korisna površina
114.76 m2
Terasa
20.23 m2
Garaža
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00