Prekrasan stan u Horizon Residences na Luštica Bay - Gdje se nebo susreće s morem

Luštica, Crna Gora – ID 14404
737,000 €
Područje 77 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 500 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Investicijske informacije Kako to funkcionira?

Mjesečni prinos: 3685 €
Godišnji prinos: 6.0%

Dobrodošli u ekskluzivno naselje Horizon, smješteno na slikovitim obroncima zaljeva Luštica. Ova luksuzna rezidencija nudi izuzetan spoj mediteranske elegancije i modernog dizajna.

Svaki apartman je dizajniran s pažnjom na detalje i jedinstvenim pogledom na Jadransko more i luku koji se protežu do horizonta.

Objekti u Horizontu imaju prostrane terase, privatne bazene i vrtove ispunjene stablima maslina i limuna koji stvaraju mirno okruženje za opuštanje.

Svaki stan je opremljen podnim grijanjem u kupaonicama, klimom, portafonom i potpuno opremljenom kuhinjom.

Tu je i garažno parkirno mjesto s besplatnim najmom na 25 godina i pristupom zajedničkom bazenu.

Unutarnja površina kuća iznosi 61,52 m² s terasom od 15,55 m², što čini ukupnu površinu od 77,07 m². Stanu pripada i dvorište veličine 38,12 m2.

Uvjeti plaćanja:

- 20% prilikom potpisivanja kupoprodajnog ugovora

- Preostalih 80% moguće je otplatiti u roku od 2 godine nakon isporuke nekretnine

- Plaćanje će se vršiti u 16 tromjesečnih rata

Prednosti posjedovanja nekretnine uz more:

Nekretnine uz more na području Luštica Bay nude ne samo prekrasan ambijent, već i niz prednosti koje podižu kvalitetu života. Vlasnici Horizon vila imaju ekskluzivan pristup Horizon Clubhouseu i privatnim plažama u Luštica Bayu. Također uključuje 3 godine besplatnog članstva u klubu, što uključuje prioritetne rezervacije klubova na plaži i pristup marini s mogućnošću najma vezova za jahte.

Također možete iskoristiti popuste na usluge u luksuznom hotelu The Chedi Luštica Bay, uključujući wellness, fitness, restorane, sportske terene i butike.

Vlasnicima nekretnina također je omogućeno cjelogodišnje održavanje i upravljanje imovinom, što uključuje održavanje vrta, bazena i cjelokupnog imanja.

Dostupan je i ekskluzivni program najma koji osigurava visok investicijski potencijal nekretnine.

Luštica Bay jedna je od najtraženijih destinacija na obali **Crne Gore**, koja spaja prirodne ljepote i modernu infrastrukturu. Područje je poznato po živahnoj **luci**, šetalištu, trgovinama, restoranima i širokom spektru sportskih aktivnosti uključujući golf. Položaj Luštica Baya idealan je za one koji žele biti blizu prirode, a istovremeno uživati u svim prednostima modernog gradskog života.

Crna Gora je sve popularnije odredište za investitore u nekretnine zahvaljujući prekrasnom prirodnom krajoliku, bogatoj povijesti i tržištu u razvoju. Obalna područja poput Luštica Baya nude iznimne mogućnosti za one koji traže **luksuzan život uz more** s visokim potencijalom ulaganja. Crna Gora je poznata po prelijepim plažama, čistom moru i mirnom načinu života, što je čini idealnim mjestom kako za **kuće za odmor** tako i za stalni boravak.

Mojenemovitostumore je stručnjak za nekretnine na moru i nudi individualan pristup Vašim potrebama. Pomoći ćemo vam da pronađete luksuznu rezidenciju u Crnoj Gori koja će ispuniti sve vaše snove. Imamo dugogodišnje iskustvo na tržištu nekretnina i nudimo cjelovitu uslugu, uključujući upravljanje nekretninama, održavanje i opcije najma. Zahvaljujući našim kontaktima na tom području, osiguravamo da cijeli proces kupovine teče glatko i bez stresa.

Ako tražite nekretninu na moru u Crnoj Gori, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Rado ćemo vam pomoći pronaći pravi dom, bilo da se radi o kući za odmor, luksuznoj vili ili investiciji s visokim prinosom.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
77 m2
Korisna površina
61.52 m2
Terasa
15.55 m2
Garaža
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00