Prekrasna kuća s pogledom na more i samo 100m od plaže, krovna terasa, Byala

Byala, Bugarska – ID 13478
226,000 €
Područje 222 m2
Izgled 3+kk
More 100 m
Naknada za uslugu 250 € godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam kuću s pogledom na more, koja se nalazi u malom kompleksu 100 metara od plaže i luke u Byali.

Kuća je dvoetažna i ima sljedeći raspored:

Kat: predsoblje, dnevni boravak sa kuhinjom, wc, veranda sa izlazom iz dnevnog boravka.

Drugi kat: dvije spavaće sobe, kupaonica s wc-om, vešeraj i natkrivena terasa.

S drugog kata se izlazi na krovnu terasu s koje se pruža nevjerojatan pogled na more i luku.

Kuća je kompletno namještena i opremljena vrhunskim namještajem i tehnikom. Kuća ima površinu od 177 m2.

U sklopu objekta nalazi se bazen, zona za opuštanje i parkiralište.

Prostor za roštilj uz bazen.

Područje je mirno i pogodno kako za rekreaciju tako i za cjelogodišnje korištenje ili iznajmljivanje.

Cijena bazena iznosi 200 € godišnje. Dodatnih 50 € godišnje za zajedničku vodu za bazen i vrt.

Jedinstvena ponuda, preporuka!

Mi u MOJE NEMOVITOST U MORE nudimo Vam nenadmašan broj kvalitetnih i provjerenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da uložite u pravu nekretninu, prema vašim zahtjevima, kako vaš novac ne bi izgubio na vrijednosti. Mi smo Bugari i radimo u Bugarskoj tijekom cijele godine. Naša tvrtka vam može pružiti kupnju, najam i cjelokupno upravljanje nekretninama i postprodajne usluge na bugarskoj obali u mjestima Sveti Vlas, Sunčana obala, Nesebar, Ravda, Aheloy, Pomorie i drugima.

Dragi klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari nađe se nešto dobro. Počeli smo mnogo više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju. Organiziramo najam i upravljanje imovinom za naše klijente diljem bugarske obale.

Byala je administrativno središte u središnjem dijelu bugarske crnomorske obale, smješteno između dvije međunarodne zračne luke - 50 km. južno od Varne i 60 km. sjeverno od Burgasa. Obalu karakterizira kombinacija morskih uvala, široke plaže u dužini od preko 6 km, pješčanih dina i slikovitih bijelih stijena. Byala je ekološki čista regija i središte vinarstva, čija tradicija seže u davnu prošlost. Mjesto nudi sve što je potrebno za ugodan obiteljski odmor i cjelogodišnji život.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
222 m2
Zaplet
222 m2
Korisna površina
177 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
177 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00