Prekrasna vila sa bazenom i panoramskim pogledom na more, Zagora, Kotor

Zagora, Crna Gora – ID 14221
750,000 €
Područje 800 m2
Izgled 3+1
More 800 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaju prekrasnu samostojeću vilu na idiličnoj lokaciji grada Zagore u regiji Kotor, Crna Gora.

Ova zidana kuća nalazi se na prostranoj parceli od 800 m², od čega je izgrađena površina 75 m², a stambena površina 150 m², raspoređena na dvije etaže.

Kuća je vrlo dobro održavana i odmah useljiva. Nudi raspored prostorija 3+1 koji uključuje tri sobe i jednu kuhinju.

Svaka soba ima prekrasan pogled na more koje je udaljeno samo 800 metara.

Kuća također uključuje balkon i prostranu terasu, koji su idealni za opuštanje na svježem zraku.

Tu je i parking, natkrivena nadstrešnica, vanjski bazen, ograđeni vrt i betonsko stubište. Kuća je spojena na sve komunalne mreže - vodovod, struja (230 V i 400 V), te kanalizacija sa septičkom jamom.

Grijanje je lokalno na električne uređaje.

Ova kuća je idealan izbor za sve one koji traže miran dio naselja, a opet žele biti blizu svih potrebnih komunikacija - autoceste, ceste, gradskog prijevoza. Nekretnina je djelomično namještena i odmah useljiva od rujna 2024. godine.

Zagora je pitoreskni gradić bogate povijesti i prekrasne prirode koja će očarati svakog posjetitelja. Blizina Boke Kotorske, koja je uvrštena među spomenike kulture UNESCO-a, čini ovo mjesto vrlo atraktivnim za život i rekreaciju. Černá Hora je također poznata po svojim prekrasnim plažama i turističkim atrakcijama, što osigurava raznoliku ponudu aktivnosti u ljetnoj sezoni i tijekom cijele godine.

Ako ste zainteresirani za kupnju nekretnine na ovom području, spremni smo pomoći vam pronaći idealan dom. Nudimo širok izbor nekretnina koje zadovoljavaju različite preferencije i potrebe. Ne ustručavajte se kontaktirati nas kako bismo dogovorili razgledavanje ove izuzetne nekretnine ili konzultacije o ostalim ponudama.

Broj katova
2
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
800 m2
Zaplet
800 m2
Korisna površina
150 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
75 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00