Prodaja apartmana u novogradnji s okućnicom u Primoštenu

Primošten, Hrvatska – ID 14586
170,000 €
Područje 52 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/3
More 850 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Nudimo na prodaju moderan apartman u novogradnji, smješten u mirnom dijelu Primoštena u naselju Rupe, udaljen samo 850 m od mora, plaže i centra grada.

Stan se nalazi u prizemlju peterokatnice stambene zgrade i ima unutarnju površinu od 45 m². Raspored stana uključuje ulazni dio, spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju povezanu s dnevnim boravkom i terasu.

Apartmanu pripada i vrt površine 67 m² koji pruža ugodan vanjski ambijent za opuštanje.

Oprema i tehnički standardi:

Nosiva konstrukcija je od armiranog betona sa ispunom od POROTHERM opeke, dok su pregrade također od opeke.

Fasada: Izolacijski sustav s EPS pločama debljine 10 cm.

Prozori i vrata: GEALAN S9000 PVC profili antracit boje, aluminijske rolete na električni pogon, protuprovalna ulazna vrata.

Sanitarije: Moderne Geberit sanitarije, podno grijanje na struju, neklizajuće keramičke pločice.

Grijanje i hlađenje: Multi split invertirani klima uređaj, podno grijanje u kupaonici.

Rasvjeta: LED rasvjeta u interijeru, na stepenicama i vani, uključujući ambijentalnu LED rasvjetu u vrtu.

Ovaj apartman u Primoštenu idealna je investicija za one koji traže miran život s odličnim pristupom moru i svim potrebnim sadržajima. Prednost je i privatni vrt, koji pruža idealan prostor za opuštanje ili aktivnosti na otvorenom. Blizina plaža i centra grada osigurava da su vam svi sadržaji na dohvat ruke. Nekretnina je također idealna za turističko iznajmljivanje.

Primošten je jedan od najljepših i najtraženijih gradova na hrvatskoj obali. Nudi slikovite ulice, povijesne spomenike i prekrasne plaže s čistim morem. Grad se može pohvaliti bogatom gastronomskom ponudom, kafićima i restoranima u kojima možete uživati u tradicionalnim dalmatinskim jelima. Primošten je idealno mjesto kako za stalni boravak tako i za rekreativni boravak.

Hrvatska je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Europi, poznata po čistom moru, prekrasnim plažama i bogatoj kulturi. Zemlja nudi izvrsnu infrastrukturu, moderne usluge i brojne mogućnosti za sportske i kulturne aktivnosti. Hrvatska obala je idealna za ulaganje u nekretnine zbog stalnog rasta turističkog interesa i razvoja lokalnih gradova i ljetovališta.

Naša agencija za nekretnine nudi cjelovitu uslugu koja će vam olakšati cijeli proces kupnje nekretnine u Hrvatskoj. Sve ćemo za Vas organizirati, od pravnih savjeta do prijenosa vlasništva. Pomoći ćemo vam pronaći nekretninu koja točno odgovara vašim zahtjevima i osigurati da vaša kupnja prođe bez muke. Specijalizirani smo za nekretnine na moru i nudimo široku ponudu apartmana, vila i kuća na raznim lokacijama duž jadranske obale.

Kat
1
Broj katova
3
Izgled
2+kk
Područje
52 m2
Korisna površina
45 m2
Terasa
67 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00