Prodaja novog luksuznog stana sa bazenom u Bilicama, Šibenik, Hrvatska

Šibenik, Bilice, Hrvatska – ID 14773
349,000 €
Područje 134 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Ljetna sezona

Ovaj ekskluzivni apartman nalazi se u mirnom i slikovitom predjelu Bilica, nedaleko od Šibenika. Nudi savršen spoj modernog dizajna, visokog standarda opremljenosti i blizine prirodi. Nekretnina je udaljena samo 400 metara od mora i manje od 10 minuta vožnje od centra Šibenika, gdje ćete pronaći sve sadržaje.

Stan površine 134,80 m² dio je obiteljske vile koja je izgrađena na zemljištu površine 448 m². Ovaj moderan projekt obuhvaća dvije odvojene stambene jedinice od kojih se stan S1 prostire na dvije etaže (podzemlje i prizemlje).

Stan ima poseban ulaz i nudi:

2 prostrane spavaće sobe od kojih jedna ima svoju kupaonicu i garderobu

Veliki dnevni boravak povezan s blagovaonicom i kuhinjom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu

Moderne kupaonice s podnim grijanjem

Privatni bazen od 27 m² s grijanjem i hidromasažnim mlaznicama

Vanjski uređeni vrt, ljetna kuhinja i vanjski tuš s toplom vodom

Cijeli stan ima podno grijanje i hlađenje, kvalitetna keramika "Florim", a na krovu su postavljeni fotonaponski paneli za proizvodnju energije. Također postoji priprema za solarni bojler na krovu.

Bilice su malo selo u blizini Prokljanskog jezera, poznato po prirodnim ljepotama i mirnom načinu života. Lokacija je lako dostupna iz Međunarodne zračne luke Split, koja je udaljena otprilike 45 minuta vožnje. Ujedno je dobro povezana mrežom autocesta i željeznica, što omogućuje lak pristup drugim dijelovima Hrvatske.

Grad Šibenik je povijesno bogat primorski grad s bogatom ponudom gradskih sadržaja poput škola, zdravstvenih ustanova, trgovačkih centara, restorana i kafića. Nudi raznolik kulturni život s brojnim festivalima i koncertima. Bilice, samo nekoliko minuta od centra, pružaju mirno okruženje idealno za obiteljski život ili rekreativni život.

Hrvatska je jedno od najpoželjnijih odredišta za ulaganje u nekretnine u Europi. Posjedovanje nekretnine na ovom području donosi stabilnu vrijednost, prednost ugodne mediteranske klime i mogućnost isplativog najma tijekom turističke sezone. Blizina mora i atraktivan prirodni krajolik privlače tisuće turista svake godine.

Naša tvrtka Mojenemovitostumore.cz specijalizirana je za prodaju nekretnina na atraktivnim lokacijama uz more. Nudimo kompletnu podršku pri odabiru nekretnine, pravni savjet i pomoć oko financiranja. Na temelju vaših zahtjeva, pomoći ćemo vam pronaći idealan dom koji ispunjava vaša očekivanja.

Kontaktirajte nas već danas za više informacija ili dogovor o razgledavanju ovog jedinstvenog luksuznog stana u Bilicama kraj Šibenika. Ukoliko ova nekretnina ne ispuni vaša očekivanja, rado ćemo pronaći drugu ponudu za vas na području Šibenika i drugih dijelova hrvatske obale.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
134 m2
Korisna površina
125 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Podrum
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00